Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tinektek bejön ha egy lány ilyen? (lent)
"Ha egy lány nem fetsi magát."
Bejön. Pontosabban nem zavar. Ha jóban vagyok vele, pl. a csajom, akkor megmondanám neki, ha úgy gondolom, hogy bizonyos esetekben szüksége van rá.
"Azt csinálja mi neki a jó."
Abban az értelemben, ahogy te használtad, igen. Azért vedd észre, hogy ennek van egy erősen pejoratív, antiszociális értelmezése is. Az inkább ne legyen rá igaz.
"Nem érdekli ha mások a háta mögött kibeszélik."
Van tartása, bejön.
"Úgy öltözik ahogy neki kényelmes nem úgy ahogy a a legújabb trend van."
A legkevésbé sem zavar, de javaslok egy harmadik változatot: úgy, hogy nekem tessen. Ez mégjobban bejön.
"Nem lóg órákig a haverokkal (persze lóg velük,csak nem estig), hanem rendesen tanul, de nem stréber."
Mindkét tevékenység fontos. A haverokkal lógás, a társadalmi épülésért, a tanulás, meg a szellemi épülésért. Természetesen, nem mindegy, milyen a társaság, és az sem, hogy mit, és miért tanul. Ha azért tanul, mert a szülei elvárják, akkor visszavonom a fenti állításom, hogy van tartása. Ha azért tanul, hogy jó legyen az átlaga, felvegyék az egyetemre, és később jólfizető biztos állása legyen, akkor megpróbálnék mindent elkövetni, hogy kinyissam a szemét. Ha viszont azért tanul, mert valami nagyon érdekli, valami motiválja, az nagyonis bejön.
"Mer az utcán hangosan nevetni, még a legidétlenebb vicceken is."
Ilyen csaj kell nekem, viccen kívül. Naná, hogy bejön.
"Simán kimegy melegítőbe az utcára."
Alkalom- és helyszínfüggő, meg a melegítő sem mindegy, milyen. Normál körülmények között bejön. Egy ilyen lánytól viszont elvárom, hogy ne sértődjön meg, ha felhívom a figyelmét a helyragok helyes használatára.
jah festék nélkül vhogy jobban tetszenek a lányok :P ha nem érdekli mások mit gondolnak róla az a LAZASÁG jele ami szintén pozitívum, öltözködjön ahogy akar de nyáron ne bundába legyen, bár ha úgy akar nekem 8 :D Jah és én se vagyok estig kocsmába... és ha ott vagyok az is csak nagyon ritka, én is tanulok de nem rendesen elvileg, me mindig elbambulok :P Ha sok mindenen nevet az meg talán a leghatalmasabb pozitívum, ilyen bnő kéne nekem :D
f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!