Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik szeretitek ha a csajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik szeretitek ha a csajon van egy kis felesleg? (kort)

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 00:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
nem anorexia tünetei,csak rossz érzés,ha van rajtad felesleg.rajtam is van,elhiszem milyen érzés... 170 cm 65kg :(
2011. júl. 23. 00:44
 22/35 anonim ***** válasza:
jajj de jó,még egy fiatal pasi :P :D
2011. júl. 23. 00:46
 23/35 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) kicsit megkönnyebbültem :) még írhattok :)
2011. júl. 23. 00:47
 24/35 anonim ***** válasza:
64%

Bocs lányok, de még mindig nem értem. Miért akartok úgy kinézni mint egy 10éves kisfiú?

Azt gondoljátok úgy jobban tetszetek majd a pasinak?

Elárulom, csontokkal nem lehet jóllakni. )))

Pont az kell, amit ti feleslegnek éreztek.

Attól lesztek nőiesek, kívánatosak.

Nem pedig egy halom csont és bőr.

És még mindig nem értem....

2011. júl. 23. 00:48
 25/35 anonim ***** válasza:
én azért szeretnék leadni 10 kilót,mert hát....valjuk be akkor is a soványak a menők,de nem baj...körülöttem sovány csajok,jó pasikkal,még szép,hogy leszeretnék fogyni :( 170 cm 65 kg 15/L
2011. júl. 23. 00:52
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy ember értékét a súlya határozza meg? Attól lesz menő? Tényleg k..va öreg vagyok már. :D
2011. júl. 23. 00:54
 27/35 anonim válasza:
67%

Az az igazság, hogy nem mindenkinek áll jól a felesleg.

Teljesen alkatfüggő. Én szeretem a telt-karcsú nőket, de az a kis felesleg legyen jó helyeken (alhas, csípő, derék) és akkor szép, ha mégjobban kidomborítják az alapból formás testet.

Másoknak biztos bejönnek a pálcika lányok.. nekem nem.

25F

2011. júl. 23. 00:54
 28/35 anonim ***** válasza:
67%
Ne akarjatok menők lenni. Nézzétek meg a "menőket" később. Le vannak égve. Döntsétek el, melyiket akarjátok: Békés, nyugodt, hosszú életet egy emberrel, vagy gyorsan lefolyó, egyéjszakás kalandokkal tűzdelt, egymást követő csalódásokból álló életet? Láttam már sok olyan embert, aki túlsúllyal boldogabb volt, mint anélkül, és nem tudta abbahagyni. Higyjétek el, az "5-6 kg" nem sok. Úgy éljetek, hogy jól érezzétek magatokat, "ez csak egy fizikai lét".
2011. júl. 23. 01:00
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A koromat nem árulom el, mert olyan soknak érzem. "Lélekben 18!"
2011. júl. 23. 01:06
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, 17 éves 171 centihez 59 kiló. már hármat leadtam =))

Miért? mert amikor tükörbe néztem, rosszul lettem a narancsbőrös combjaimtól és a pocakomtól. mert én lapos hasat akarok és feszes combokat. Nem szép a vékonyság, de az, ha nincs rajtad felesleg nem egyenlő a vékonysággal.

Egy lány/nő legyen szép formás, itt kerek és ott domború. élvezet legyen simogatni, megmarkolni. Legyen kerek és feszes. Ne vékony.

Ez az én véleményem, nem akarok szupermodell alkatú lenni, én csak azt szeretném ha az idomaim nem kerekek és plötyik lennének, hanem kerekek és feszesek.

Mindig is így gondolkoztam, de nem voltam hajlandó megerőltetni magam. Aztán jött a löket, megismerkedtem a barátommal. Kondizik és a teste elképesztő. Azt akarom, hogy én is olyan legyek, gyönyörű alkatú, akit megérdemel. És ne a kondis csajok fenekéről beszéljen néha, hanem az enyémről. hogy nekem mondja azt, Mennyire formás a popsid, a combod.

Feszesek akarunk lenni, nem vékonyak vagy éppen punnyadt szilvák.

L/17

2011. júl. 23. 01:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!