Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez még elfogadható husi?
Szerintem ez a csaj túl vékony komolyan mondom.Ha te is ilyen vagy akkor igazán felszedhetnél pár kilót.
Szerintem te súlyos önértékelési zavarokkal kűzdesz.Tudod te ki a husis a Tóth Gabi az igen,de neki is szép arca van.
22F
Tenyleg komoly onertekelesi zavaraid lehetnek,ha igy nezel ki,es szerinted ez husi.En azt nem ertettem soha,mi a plane abban,ha egy lany cernavekony?Mit szeressek abban,amilye nincs?Hogy a medencecsontja szurja az oldalamat?
Ebredj fel!A fiuk tulnyomo tobbsegenek a noies nok tetszenek.Amig feszesek az idomaid,addig nem vagy husi.
Ja,es amugy nekem kulon bejon,ha egy nonek van hus a karjan es a hatan is,es nem ugy nez ki,mint egy hajlott hatu palcikaember.
Annyira unalmasak ezek a kérdések mááárrrr......
Honnétz tudjam, hogy ki a Sz.Zsófi..
Nem rólad van szó??
Akkor meg minek a másikról beszélni, nincs két egyforma ember!!!
'7:01-es válaszoló vagyok
Hülyeséget írtam Tóth Vera aki a husis:)(látszik mennyire vagyok otthon celeb téren)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!