Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz volt ez első randin?
szóval,sétáltunk 1 parkban,megfogtuk 1más kezét,meg ő a derekemat is fogta a vége fele már.aztán elmentünk 1 tó fele,majd "magához húzott"(nem erőszakosan,csak nem tudom máshogyan megfogalmazni) és éreztem h csókolózni akar,de én azt mondtam neki,h most még ne.
ez most akkor 1 negatív döntés volt?
éreztem amúgy a nadrágján,hogy olyan kemény volt a hímtagja,hogy ha fejbevertek volna vele,lehet h megsérülök xD(költői túlzás)
Te döntöd el,mennyit akarsz első randin,ezt el kell fogadnia a asrácnak.Jó jel,h bejöttél neki mindenesetre:)
Akkor gáz csak,ha előzőleg beszéltétek h szex lesz,meg ez,az ,amaz,mert akkor furcsa lehet.De ha csak egyszerű randi,nem volt szó határokról,akkor nem volt gáz:)
hát,az volt,hogy csak beszélgetünk,sétálgatunk,ismergetjük 1mást.
amúgy igen,bejött,meg legszívesebben kezdtem volna valamit a cerkájával,de első randin ilyet még NEM engedhetek meg magamnak:D imádom ezt a várakozást amúgy:)
jaaj remélem még találkozunk,mert olyan aranyos volt:S
remélem nem csesztem el ezzel semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!