Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti milyenek vagytok? (Bővebben lent)
Hát mivel van barátnőm így ha tetszik is egy csaj csak megjegyzem magamban, hogy szép; aranyos nő. Próbálom visszafojtani ösztöneimet és nem stírölni a csajszit, maximum az arcát.
Ha nincs bnőm, akkor spontán rámosolygok, hosszú ideig nézem. Aztán ami majd jön... vagy nem történik semmi mert a tudatállapotom túl "átlagos", ha pedig épp barátnőt keresek mert szeretethiányos faasz vagyok és tényleg nagyon vonzódom a kiszemeltemhez, akkor leszólítom, legyen az utcán vagy a buszon.
17/F
18/F vagyok, de nem volt még barátnőm, nem is szeretnék párkapcsolatot, így ezen a téren nem vagyok valami "jól-informált". :)
Ha jönnek velem szemben lányok az utcán, gyakran zavarba jövök, izzadok, könnyezek, "minden bajom van", nem merek a szemükbe nézni, stb.
A legtöbb barátom (példaképek) 30-50 év közötti. Ritkán kerülök kapcsolatba velem egykorúakkal.
Szia! Te lány vagy? Nézzük sorba a kérédeidet.(csak a álaszokat írom)
1. Ha tetszik egy lány, simán flörtölök vele! Ez általában beválik. Kezdésnek nem rossz. Hogy mi a módja, nem írom le, nekem se mondta el senki, hogy hogyan kell bánni a nőkkel, nekem kellett kitapasztalnom.
2. Arra gondolok, h milyen jó csaj és feltétlénül el kell érnem nála vmi eredményt!
3. Nincs félelem. Legfeljebb azt mondja, hogy "bocs, de nem."
Remélem kielégítő volt a válasz. Hello
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!