Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Ti milyenek vagytok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti milyenek vagytok? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy pl mikor tetszik valaki mennyire mertek lépni, milyen gondolataitok vannak, mik a félelmeitek stb? Úgy igazán pasi szemmel :)
2011. júl. 21. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
ahány ember annyi szokás.van aki nem megy oda van aki odamegy.mi is emberek vagyunk mint ti :)
2011. júl. 21. 22:34
 2/8 anonim ***** válasza:
az a "félemem", hogy alapból elküld a csaj a francba, ezért volt, hogy nem léptem. aztán beláttam, hogy felesleges ezen aggódni.
2011. júl. 21. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
én félek a pókoktól
2011. júl. 21. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát mivel van barátnőm így ha tetszik is egy csaj csak megjegyzem magamban, hogy szép; aranyos nő. Próbálom visszafojtani ösztöneimet és nem stírölni a csajszit, maximum az arcát.

Ha nincs bnőm, akkor spontán rámosolygok, hosszú ideig nézem. Aztán ami majd jön... vagy nem történik semmi mert a tudatállapotom túl "átlagos", ha pedig épp barátnőt keresek mert szeretethiányos faasz vagyok és tényleg nagyon vonzódom a kiszemeltemhez, akkor leszólítom, legyen az utcán vagy a buszon.

17/F

2011. júl. 21. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:

18/F vagyok, de nem volt még barátnőm, nem is szeretnék párkapcsolatot, így ezen a téren nem vagyok valami "jól-informált". :)

Ha jönnek velem szemben lányok az utcán, gyakran zavarba jövök, izzadok, könnyezek, "minden bajom van", nem merek a szemükbe nézni, stb.

A legtöbb barátom (példaképek) 30-50 év közötti. Ritkán kerülök kapcsolatba velem egykorúakkal.

2011. júl. 21. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia! Te lány vagy? Nézzük sorba a kérédeidet.(csak a álaszokat írom)

1. Ha tetszik egy lány, simán flörtölök vele! Ez általában beválik. Kezdésnek nem rossz. Hogy mi a módja, nem írom le, nekem se mondta el senki, hogy hogyan kell bánni a nőkkel, nekem kellett kitapasztalnom.

2. Arra gondolok, h milyen jó csaj és feltétlénül el kell érnem nála vmi eredményt!

3. Nincs félelem. Legfeljebb azt mondja, hogy "bocs, de nem."

Remélem kielégítő volt a válasz. Hello

2011. júl. 22. 00:04
 7/8 anonim ***** válasza:
ha tetszik egy lány, berángatom a legközelebbi sötét helyisgébe és izomból megbaszom. 25/F voltam, és remélem tudtam segíteni :)
2011. júl. 22. 01:35
 8/8 anonim ***** válasza:
hát nekem az első gondolatom az, hogy de megbasznám xP
2011. júl. 22. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!