Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsam meg őket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam meg őket?

Figyelt kérdés
A plázában rendszeresen szoktam látni két gyönyörű szőke hajú lányt. Mindketten tényleg nagyon gyönyörűek, de az egyikük az földöntúli szépséggel bír. Ilyen babaarcú szőke szépséget képzeljetek el. Mielőtt azt mondanátok, hogy plázacicák, szólok, hogy egyáltalán nem azok, nem öltőznek kirívóan és nem vihognak állandóan, ahogy a többi pi*ca szokott. Pechemre a babaarcú szépségnek van barátja, de a másik gyönyörűségnek szerintem nincs, mert ő mindig egyedül jön. Meg hátha bejövök a babaarcúnak és szakít miattam a barátjával, aki mellesleg egy tök átlagos kinézetű srác, pont mint én. Szerintetek hogyan szólítsam meg őket, mert ilyen lányokkal még csak beszélni se beszéltem soha, azt sem tudom mit mondhatnék nekik. Segítsetek plz!!!
2011. júl. 21. 02:49
 1/4 anonim ***** válasza:
szóűvtsd meg úgy hogy szia
2011. júl. 21. 04:16
 2/4 anonim ***** válasza:
szia macskákok.
2011. júl. 21. 05:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Jókat kérdezel teis, a lakosság fele ilyen gondokkal küzd, ha ilyen szép lányokról van szó:D De talán egy "Sziasztok, sokszor látlak titeket itt, környékbeliek vagytok?"-al el lehet kezdeni a dolgot. Nem tudom mennyi idős lehetsz, de ha huszonéves lányok akkor még könnyebb dolgod lehet. Nagyon kevesen merik megszólítani az ilyen szép lányokat, sokszar magányosabbak is, mint az átlagos lányok. A fiatalabbak annyira nem, rámenősebbek a fiúk. De ha bókolsz neki, és nem utasít vissza akkor simán lehet esélyed. Nem vágtat a fantáziám..Esetleg "Ne haragudj, hogy feltartalak, de nembírtam ki, hogy ne beszéljek veled, gyönyörű vagy" Az a lényeg, hogy ha már beszélgettek ne legyen kínos csönd, kérdezz olyat amire nem igennel vagy nemmel kell válaszolni, hadd beszéljen csak. Hameg kicsit vonakodik, akkor inkább hagyd ha túl erőszakosnak gondol úgy is tovább áll. Nem beszélve arról, hogy ha sokszor látod őket ott, akkor elég apránként is beszélgetni velük, kialakítani valami beszélőviszonyt. Sok sikert!
2011. júl. 21. 06:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Ehhez az archoz tudnom kell egy nevet!...telefonszám?

Látom ma reggel úgy keltél fel hogy csinosnak öltözöl. Sikerült! Ne haragudj de mit sportolsz? Szerintem biztos lovagolsz mert olyan a segged mint egy 10éves fiúé!:)

2011. júl. 21. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!