Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez gáz? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz? (többi lent)

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még nem volt bnőm. Szerintetek gáz? Ettől olyan rondának érzem magam :(
2011. júl. 20. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem 18 évesen volt először barátnőm, miután másfél hónapot udvaroltam egy lánynak. (virágok, apró-cseprő ajándékok és bókok hada :D )
2011. júl. 20. 22:18
 2/6 anonim válasza:
nem attól vagy ronda, ha ronda is vagy. de szerintem biztos nem vagy ronda : ) majd lesz ha itt az ideje!
 3/6 anonim ***** válasza:
ettől rondának érzed magad? szerintem inkább magányosnak kéne. egyébként annyira nem gáz..nem muszáj minél előbb barátnőt keresni..hidd el, eljön az ideje. egyszerűen még nem találtad meg az igazit,szerintem semmi gond.
 4/6 anonim ***** válasza:
16 éves lány vagyok, egy barátom volt, de őt sem szerettem igazán. Ráérsz még, ebbe senki nem halt bele. A barátnőm szintúgy 16 neki nem volt eddig barátja. Képzeld el, hogy érezheti magát, ő még kicsit ducibb is... Ezen ne bánkódj. Biztos egy kedves fiú vagy, aki majd rátalál a párjára, de lehet hogy csak tíz év múlva. Az a lényeg hogy akkor és vele boldog légy. :)
2011. júl. 20. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
"Jobb 1 életre 1 társ mint hetente 19 partner." Azt hiszem így van :) szerintem nincs abban semmi hogy most nincs bnöd.
2011. júl. 20. 22:44
 6/6 anonim válasza:

Valaki elmagyarázhatná, hogy hova sietnek ennyire a gyerekek?: o Én 16 évesen még nm akartam barátot. És nm haltam bele, hogy az első barátommal 19 évesen jöttem össze: o Manapság meg már egy 12 éves is barátot/barátnőt akar. Túl gyorsan akarnak felnőni. De aztán lehet, hogy csak én gondolkodom így: o *amúgy22vagyok*

Legyetek gyerekek, élvezzétek a fiatalságot. A szerelemre és a velejárójára ráértek még.

2011. júl. 22. 01:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!