Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel kb. már 2 hónapja találkozgatunk.Sokszor mondja hogy szeret , meg írja is , meg amikor nem találkozunk mindig mondja hogy hiányzom neki .DE nem akar velem járni azthiszem . Akkor miért találkozik velem ?:S2011. júl. 20. 22:15
1/9 anonim válasza:
nem akar járni velem azthiszem :D mi lenne, ha ezt inkább vele beszélnéd meg? nálatok is fennáll a komenikációs práblem
2/9 anonim válasza:
lehet csak jatszadozik veled,es ha jon egy olyan csaj akivel jobban eltudja kepzelni magat,akkor teged siman lepattint,aztan ha megin nem lessz baratnoje,ujra elovesz,mint atmeneti valami........de ezt vele kene megbeszelned,hogy o hogy kepzeli el a dolgokat es hogy mire var?......a kommunikacio minden kapcsolat alapja....
3/9 A kérdező kommentje:
hát én már kérdeztem tőle , de nem válaszolt . vagy ha válaszolt is soha nem egyértelműen .
2011. júl. 20. 22:27
4/9 anonim válasza:
elozo vagyok
vagy mondd ki neki hogy dontson hogy most mit is akar veled......vagy csak hagyd a francba,ha tenleg kellesz neki,akkor mikor latni fogja hogy nem erdeklodsz vagy nem akarsz erdeklodni utana lepni fog,ha meg nem erdekled akkor tovabbra is jatszani fog
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségek!
2011. júl. 20. 22:44
6/9 Máffyn válasza:
Lehet hogy neki igy jobb,hogy csak baratok vagytok...es a nyitott kapcsolat jobban be jon neki:-p
7/9 anonim válasza:
Várja hogy te is lépj valamit.
Szerinted te mindent megteszel az ügy előremozdítása érdekében?
8/9 anonim válasza:
Lehet csak nem veszed észre az egyértelmű választ... én ugyan így vagyok egy lánnyal... írásban ő is nagyon szeret de találkozni valahogy sosem ér rá... :S hát van ilyen
9/9 A kérdező kommentje:
hát szerintem én mindent megetszek ennek érdekében .. ő mégsem :S
2011. júl. 23. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!