Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, sürgôs!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, sürgôs!?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe azthiszem szerelmes lettem. Azt mondta ô is kedvel, de úgy vettem észre hogy ez nem teljesen igaz(csak mint barát), pedig biztos hogy Ô sem így értette eleinte. Na már most; egy táborban vagyunk, és nekem nagyon nehéz így a szemébe néznem, de nap mint nap találkozuk, közös barátok jòvoltából. Most is félre vonultam, hogy feltehesem ezt a kérdést, de persze mikor visszamegyek faggatni fognak. Legszívesebben sírnék, de ez újabb kérdéseket szülne. Mit tegyek, hogy továbbléphessek, hogy el tudjam felejteni, és hogy újra barátként tudjak Rá tekinteni? Ne haragudjatok a regényért, remélem aki elolvasta, Annak lesz pár perce válaszolni. Elôre is köszönöm!
2011. júl. 20. 21:25
 1/3 anonim válasza:
fektesd meg este a táborban ! ;)
2011. júl. 20. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne fektesd meg.. Szomorú, hogy már a lányok (a nevedből gondolom, hogy lány vagy) is így gondolkodnak, már ha komolyan mondtad...

Nincs semmilyen trükk, amivel egyik napról a másikra kiszerethetsz valakiből. Ha nem tetszel neki sajnos el kell fogadnod, hogy így van, mást nem tehetsz.

2011. júl. 20. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Nahát ha beleestél, akkor nem sok tennivalo van, félrehivod ha mered, (biztos különleges este,)és megmondod neki, hogy helyes csajnak tartod, és hogy szeretnéd közelebröl megismerni, lenne-e kedve több idöt tölteni veled, hogy megismerhesd. Ha igent mond akkor valoszinü hogy eltudná képzelni, hogy jártsz vele. Akkor nyert ügyed van. Igy nem vallasz szerelmet és ha nemet mond se égö, mégis tudod hol állsz. Sok sikert!!!!!
2011. júl. 20. 21:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!