Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk választá várom, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk választá várom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác akivel találkoztam medncén,és bejelölt fb-on,én ráirtam es beszélgettünk.Másnak ismét mentem medencére és ő is ott volt,egész végig szemeztünk,és mások is mondták h mindig engem nézett...:D(tudja h tetszek neki)akk miért nem jött oda?

Ilyenko mit tegyunk mi lányok h ha a fiú nem mert lépni?

2011. júl. 20. 16:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Lépj te. Manapság már nem furcsa ha egy lány kezdeményez.
2011. júl. 20. 16:36
 2/27 anonim ***** válasza:
Ha ő nem mer lépni, akkor lépjél te! Ilyen egyszerű, ez már a XXI.század:)
2011. júl. 20. 16:37
 3/27 anonim ***** válasza:
Lesz holnap is medence? Amúgy ajánlj neki valami találkát medencézésen kívül.....
2011. júl. 20. 16:37
 4/27 A kérdező kommentje:
hát már ajánlottam,vagy is a barátnőm h jöjjőn el a városba és beülünk valahova mert én is ott leszek,meg h hozza a haverját is, csak közbe jött neki valami és mondta h majd máskor.Félek h mivan h ha nem jövök be neki s azért nem akar velem találkozni..?
2011. júl. 20. 16:40
 5/27 anonim ***** válasza:
Lécci mondjátok el, hogy ilyen értelemben mit jelent a medence! Strand?
2011. júl. 20. 16:42
 6/27 A kérdező kommentje:
bazen:D zárt téri fürdőhely:D
2011. júl. 20. 16:45
 7/27 anonim ***** válasza:
ez cuki :D vajdasági vagy, ugye? :DD amúgy szerintem simán léphetsz! :) (ja és a bazent strandnak mondjuk errefelé)
2011. júl. 20. 17:00
 8/27 anonim ***** válasza:

En nem ertem , hogy a lanyok mert nem mernek lepni ? Az elottem szolo jol mondta . ez mar a 21. szazad :) Sokszor en is direkt nem csinalok semmit , pedig latom a lanyon hogy bejovok neki , de ugysem mert lepni es mikor oda megyek akkor csak habogni tud . Nem ertem komolyan.

Hallod kedves kerdezo ? Irj ra , beszelgessetek es majd meglatod abbol ra erzel hogy bejossze neki vagy nem es ha ugy erzed akkor kerdezd meg te hogy holnap mit csinal es ha ugy van akkor ne baratokkal es a te baratnoddel menjetek , hanem kettesben ! :)

2011. júl. 20. 17:01
 9/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)aranyosak vagytok:)
2011. júl. 20. 17:03
 10/27 A kérdező kommentje:
am már írtam neki és láttam h érdeklődik írántam már mind ugy h megkérdezi,h mit csinálok meg h milyen zenét hallgatok,csak nem értem h miért nem mert rám írni:/lehet h az is közrejátszik h nem volt még neki barátnője(ugy hallottam).
2011. júl. 20. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!