Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös vs szőrtelen. Akkor most hogy van ez?
Figyelt kérdés
a lányok többsége azt mondja hogy a férfiaknak is borotválni kell "ott lent", de ha a lábát is borotválja az már b*zis.. nekem viszonylag szőrös a lábam és ha borotválom magam "a nemi szervem körül" akkor az nem néz ki hülyén hogy körülötte szőrtelen de a lábam már szőrös??
nemet, kort írjatok!
köszi
2011. júl. 20. 14:27
1/10 Smartguy86 válasza:
De hülyén néz ki! Épp ezért ne borotváld csupaszra. Hosszból lehet vágni ollóval is, vagy borotvával óvatosan. De ne legyen kopasz!
2/10 anonim válasza:
"a lányok többsége azt mondja hogy a férfiaknak is borotválni kell "ott lent""
Hol végezted a reprezentatív felmérést? Én általában inkább azt hallom, hogy javarészt undorodnak a csupaszkukacoktól, és éppen elég rövidre vágni. Ne a 12 évesekből indulj ki.
3/10 A kérdező kommentje:
ezt a "reprezentatív" felmérést itt végeztem.. vagyis csak a kérdéseket és a kommenteket olvasva jutottam erre a következtetésre. am nem szoktam borotválni csak mostanában fordult meg a fejemben :) és gondoltam megkérdezek pár embert mi a vélemény :)
2011. júl. 20. 14:35
6/10 A kérdező kommentje:
látom van pár ember akinek van arra is ideje hogy baromságokat írjon ide... köszönöm az értelmes válaszokat
2011. júl. 20. 14:52
7/10 anonim válasza:
A barmokkal ne foglalkozz, mindenhol vannak.
A kérdésedre válaszolva: szőrös, egy pasi legyen mindenhol szőrös, vagyis talán a hónalját szőrtelenítse, de azt sem muszáj. Máshol pedig legyen szőrös!
8/10 anonim válasza:
Nem kell csupaszra vágni, én pölö jónak tartom a szőrt. Vágd rövidebbre, ha neked úgy kényelmes.
9/10 anonim válasza:
Egyébként a legtöbb lánynak a fazonra vágott, rövid szőrrel jön be. Persze van kivétel, de ez az általános.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. júl. 20. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!