Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex utáni vérzés? :O
Sztori röviden: vasárnap múlt el a mensim, ma még barna folyásom volt (normálsesetben így szokott lenni), és ma lefeküdtem a barátommal. Most viszont vérzek lent. Nem annyira mint a menstruációs vérzés, annál kevesebb. Előfordulhat hogy marad bent valamennyi vér és az most az orgazmus hatására kijött? Vagy ez egy oltári nagy hülyeség?
Segítsetek lécci, mert most egy kicsit megijedtem. O_O Normálsi válaszokat adjatok lécci. Bunkózók, beszólogatók kíméljenek!
Nekem is ugyan ez volt majdnem, csak nekem szex közben is volt egy kis vérzésem...
Engem is érdekelne ez!
19/L
Nos lányok, megszakértem a kérdést! XD
Amit a kedves Kérdező ír, az csupán az egyik lehetőség (bár tény, hogy létező lehetőség).
A másik pedig, hogy valami miatt (nyilván mindannyiunknak vannak erre tippjei) egy apró hámsérülés keletkezett a hüvely nyálkahártyájának felszínén, ami egy nagyon bőségesen erezett szerv. Az izgalom okozta vérbőség miatt vérezhet egy kicsit (de úgy is, mint a leszúrt disznó :S). Amíg nem ömlik a vér, addig nem kell orvoshoz fordulni! Ha nagyon vérzik, akkor el kell menni és kaptok rá egy hajszálér-összehúzó hatású gyógyszert és rendbe jön! :D
Pedig egyszerű a válasz.
Először is tudni kell hogy mi megy végbe amikor menstruálsz.
Tudni kell,hogy bizonyos időkben amikor a méh nyálkahártyája megvastagszik dúsan erezetté,mirigyessé válik, felkészül a megtermékenyített petesejt (zigóta) beágyazódására. Amikor nem történik meg a petesejt megtermékenyítése a méhnyálkahártya leválik a méhfalról,és sebet képez ami vérzéssel jár.Ez a menstruáció. Pár nap alatt a seb begyógyul és készen áll arra,hogy újra petesejt termékenyülhessen meg. Amikor a menstruáció végénél történik valami nem odaillő folyamat például orgazmus akkor elképzelhető hogy a seb újra felszakad,és újabb enyhe vérzéssel jár.Ez nem gond.Előfordul az ilyen..De érdemes a menstruáció után még pár napig várni ha nem akartok ilyen "baleseteket"
Valószínű hogy a két utolsó válaszoló közül lesz valamelyik, mert már nem vérzek.. délután háromkor történt az eset, úgyhogy inkább a legutolsó válaszoló válaszát látom igaznak. :) De végülis az előtte szólóé is igaz lehet, mert ma kicsit durvábbak voltunk mint általában.. :D
Azért köszönöm a válaszokat és hogy megnyugtattatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!