Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kellene nekem? ->
Figyelt kérdés
Annyira egyedül érzem magam, hogy az már borzalmas. Itthon a szüleimmel nem igazán beszélgetek, nővértem máshol lakik, de örülök neki, olyan szar...van 1 bnőm, de terhes az anyukája, és nem tud elszabadulni, hogy kicsit velem legyen. Ki kéne nekem, akivel mindenfélét meg tudok beszélni, aki megért, aki mindig "kéznél van"????2011. júl. 18. 13:27
2/10 A kérdező kommentje:
áhh... nem kenyerem a bulizás..amúgy 14/L vagyok
2011. júl. 18. 13:31
3/10 kurbi válasza:
mini szoknya kivágot polo és szerez egy pasit, vagy meny strandra :D
4/10 anonim válasza:
Keress interneten barátokat, ha másképp nem megy
5/10 A kérdező kommentje:
hát köszi, de miniszokny, meg kivágott felső????? uhh..a-a
2011. júl. 18. 13:48
6/10 anonim válasza:
Miért nem beszélgetsz a szüleiddel?
7/10 anonim válasza:
Interneten nagyon sok kedves barátot lehet szerezni. :) Ha gondolod írj egy privát üzit és msn-en beszélgethetünk. Néha komolyan azt tudom mondani, hogy az interneten megismert barátaimra jobban lehet számítani mint a közelben levőkre..16/L
8/10 anonim válasza:
Én az interneten ismertem meg a legkedvesebb barátaimat! Pl a legjobb barátnőmet is! Persze sokat találkozunk is... Nem pesti, és mivel ide jön gimibe, nem koleszos lesz, hanem nálunk fog lakni!!! Szóval az netes ismerkedés nálam általában jól sül el. Ha gondolod, írj privátot nekem is!
9/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat! amúgy meg nem vagyok annyira jó viszonyba a szüleimmel...
2011. júl. 19. 15:27
10/10 anonim válasza:
én 15/f vagyok de ugyanígy érzek...:/ gondoltam énis hogy írok egy kérdést de aztán inkább csak nézelődtem.. Ha gondolod, írhatsz privit nekem is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!