Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akkor miért jött el? Most mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor miért jött el? Most mi lesz? Fontos!

Figyelt kérdés

Több hónapja beszélgettem egy sráccal msn-en. Ő messzebb lakik, és azt mondta nem nagy távolság. Aztán most oda került a sor, h eljön, és el is jött. Tök jól elbeszélgettünk, meg minden. Mosolyogtunk, nem volt hatásszünet. Úgy éreztem kedvel. Aztán, amikor még aznap este beszéltünk, írta, hogy jó volt látni, de nagyon messze laksz. És mondtam, h szerintem ez nem olyan nagy gond. Erre írta attól függ. Mondom mitől? Erre ő, hogy jó ha van az embernek a távolban egy jó barátja meg ilyenek.....És megkérdeztem, hogy akkor te most jóbarátnak nézel? Erre ő, hogy szerinte ebből nem lehet több.

Barátnőm azt mondta, hogy most, h lejött hozzám, most látta milyen nagy távolság, vagy leszúrták otthon a benzin miatt meg stb. Vagy ennyire nem tetszettem neki? Ő azt mondta megfelelek a képeknek. Meg előtte egy csomót célozgatott, hogy jó lenne, ha lenne bnője, meg ilyenek. Szóval olyanok voltak, amiből le lehetett venni, hogy kedvel. És nekem az a ciki, hogy rohadtul bejön....Mit csináljak? Azt mondta barátnőm túl hirtelen jött neki a kérdés, épp akkor ért haza és még fel se fogtaa dolgokat...és ha esetleg máskor kérdezem máshogy reagál....Szerintetek?

2011. júl. 18. 10:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Jah meg írta, h reméli nem okozott nagy csalódást..és h ezt előbb kellett volna tisztázni.....akkor miért jött el???:( Meg h kedvel ő is...
2011. júl. 18. 10:55
 2/11 szamóca.. ***** válasza:

a barátnőd tipikusan az a fajta, aki bele akarja magyarázni hoyg de amúgy ez félreértés és minden oké.

de nem. a srác nem akar veled járni... nem tudom miért, és ne haragudj, de neked is jobb ha ezt még most feldolgozod.

2011. júl. 18. 10:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is arra gondolok,hogy nem akar veled járni a srác.Hidd el,ha tényleg érdekelnéd őt,nem érdekelné a távolság,még akkor sem ha hetente akár csak 1 hétvégét tölthetnétek együtt.Személy szerint nem vagyok híve a távkapcsolatoknak.Köztetek mennyi a távolság??
2011. júl. 18. 11:04
 4/11 A kérdező kommentje:

kb 100 km:S

Amúgy én is erre gondolok....csak még mindig ott van az a hülye remény....elég vacak érzés, mert eddig általában csak aranyosnak tartottak a pasik, meg mint barát..ésmost újra ez igazolódik be:S

2011. júl. 18. 11:11
 5/11 krisz936 ***** válasza:

100km..

Melyik két városban laktok? ha lehet kérdezni?

2011. júl. 18. 11:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Biztos több egy kicsit, nem tudom pontosan....DE amúgy Szekszárd és Kecskemét..
2011. júl. 18. 11:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok, hogy 100 km távolságban élve hány alkalommal kezdődne így egy randimeghívás: "Drágám, menjünk el moziba délután, találkozzunk <itt és itt>"

Ha igazán szeret,... UTÁLOM ezeket a mondatokat.

100km, két teljesen különálló város, két életmód. Működhet, de sosem lenne az igazi ez a kapcsolat. Barátnőmmel 25-30 km-re lakunk egymástól, de azonos városban, ugyanoda járunk egyetemre és még ezt a távolságot is soknak érzem (BKV:másfél óra, autó, fél óra). Ha megnézed, itt BKV-val 90 perc az út, kettőtök között pedig autóval. 200 km-t kell utazni, hogy együtt lehessetek, ez drága és lassú.

Nem kell minden mögé hátsó szándékot látni: ha azt mondja, szerinte ez nem működhet, mert messze vagytok, akkor az úgy van. Elvégre jól elvoltatok egymással és élőben is tetszettél neki, nem igaz?

2011. júl. 18. 11:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát igen...én úgy éreztem, hogy bejövök neki. ?ég a végén meg is kérdezte, h eljössz velem? Mondom igen. Erre ő, h akkor ülje be a kocsiba....Szóval ha nem tetszenék, akkor nem hiszem, h ilyeneket mondana. És értem mit mondasz. Igazad van. CSak az a rossz, hogy még soha nem találkoztam olyan srácal, aki ennyire normális, és ennyire "álmaim netovábbja"....Ez a nagy helyzet:S És én is igaz, lehet nehezen viselném a távolságot, de én tennék egy próbát...úgy látszik ő nem:S
2011. júl. 18. 11:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Én 90 km-re laktam a barátomtól, de nem volt probléma. Egy darabig. Szerelmesek voltunk, hol ő jött, hol én mentem. Akár vonattal. Aztán inkább összeköltöztünk. Ha sokáig kellett volna fenntartani ezt az állapotot nem tudom lett-e volna értelme. Ebből kiindulva ha igazán érdekelsz valakit nem akadály ekkora távolság. Persze van aki másképp gondolja, de mivel ez a srác még msn-en azt mondta hogy nem nagy távolság, ezért ne haragudj de inkább arra gondolnék hogy élőben annyira nem jöttél be neki. Így viszont már neki is nagynak tűnt a 100 km távolság.
2011. júl. 18. 12:31
 10/11 krisz936 ***** válasza:

Tudtommal közlekedik vonat :D

Egyik felül elmegy a másikhoz

másik héten forditva

és megvan oldva..

2011. júl. 18. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!