Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Csókolózni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Csókolózni akarok! L/15

Figyelt kérdés
Még nem csókolóztam és úgy szeretném már kipróbálni! Mindenki áradozik h milyen jó érzés meg minden. Én is akarom! Tom most hisztis kis 5 évesnek gondoltok de úgy szeretném már ha lenne pasim akivel csókolózhatok. Azt akarom h legyen barátom aki nagyon szeret és csakis engem,senki mást! De h találjak fiút magamnak? Voltam már diszkóba ahol akadt is vna de nem volt elég idő h kibontakozzon a dolog mert nem maradhattam akármeddig.Azóta pedig történt vmi a tesómmal ami miatt apu már nem enged. :(
2011. júl. 18. 10:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%

Mindig azoknak a lányoknak lesz hamarabb pasijuk, akik nem vágynak a szerelemre. Ez kutatásokkal bizonyított tény!

Amúgy meg az interneten, suliban, baráti körben könnyen lehet ismerkedni... Buliban viszont nem ajánlott, mert azokból általában csak egy futó kaland lesz... :/

2011. júl. 18. 10:32
 2/22 anonim ***** válasza:
42%
Én sem ajánlanám pont a bulit ismerkedés szempontjából. Bár az is kérdéses hogy mit akarsz. Mert ha csak egy csókot kipróbálni, akkor végülis. Bár vannak kivételek, hogy ott is összejöhet ha olyan típusúak azok az emberek, de szerintem máshol normálisabb körülmények között lehet ismerkedni. Buliban általában fogyasztanak alkoholt is és így lehet valaki tök más ott, mint a valódi életben. Szóval ott vannak barátok, baráti kör, strand, fesztiválok, utcai programok, túrák, iskola, könyvtár, bolt, utca, net stb :D
2011. júl. 18. 10:50
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
Szia:) Ha lenne kedved ismerkedni dobj egy levelet.
2011. júl. 18. 11:08
 4/22 krisz307 ***** válasza:
0%

Heló!

Én ismerkednék.

Írj ha te is velem!

2011. júl. 18. 11:13
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem tok privit küldeni mert neked nincs beállítva.
2011. júl. 18. 11:20
 6/22 anonim válasza:
60%
Most jöhetne valami duma hogy akkor gyere ismerkedjünk és csókolózz velem -.- de szerintem te sem azért írtad a kérdést, aztán lehet hogy tévedek. Mindenesetre a kérdéseddel kapcsolatban egyetértek kb az előttem szólókkal. Úgy veszem ki hogy te a szerelemre vágysz, nem arra hogy lesmároljon valaki csak hogy kipróbáld milyen. És ha ez így van, akkor tényleg türelmesnek kell lenned, előbb vagy utóbb te is megtalálod a megfelelő fiút. Annak meg szerintem nincs értelme hogy meggondolatlanul felszedj valakit egy buliban, aztán meg bánd hogy nem olyannal csókolóztál először aki megérdemelte volna. Ez az én véleményem :)
2011. júl. 18. 12:27
 7/22 krisz307 ***** válasza:
Beállítottam hogy lehessen! :)
2011. júl. 19. 17:28
 8/22 anonim ***** válasza:
44%
vegyél egy kutyaaaatt
2011. júl. 20. 02:04
 9/22 De Anna válasza:
igaz, ha ennyire akarod, úgyse fog jönni, énis vágytam rá, aztán már nemérdekelt azt hirtelen meg megkaptam :D
2011. júl. 21. 18:31
 10/22 anonim ***** válasza:
36%

én is 15 vagyok és én se csókolóztam még soha pedig nem is vágyok rá, meg szerintem nem vagyok egy bányarém x)

mindennek eljön az ideje ;) :P

2011. júl. 21. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!