Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a teendő?
Na szóval egyik 7 végén voltam 1 buliban és haverokkal meg haverlányokkal ottvoltun buliztunk stb...
aztán 1x csak jött még pár ismerős csaj és jött velük 1 akit senkisem ismert nagyon rendes volt bemutatkozott mindenkinek meg minden de kicsit piás volt már de rendes nagyon és pár órával késöbb beszélgetni kezdtünk aztán már nekem dölt én átkaroltam és ugy voltunk órákig beszélgettünk de nem túl értelmes témákról...
aztán mikor elindult a 4 bnőjével haza azóta semmit sem tudok róla...:S
azóta csak rá gondolok fogalmam sincs míért és nemis érdekel más lány de nem tudom h közelítsem meg mert nemtudom h alkoholos állapotából mire emlékeszhet stb..
Tudnátok ötletek adni h közelítsek hozzá???
esetleg még közösségi oldalon tudnék neki írni,beszélgetni de az nemlenne gáz?meg mit is írhatnék?:S
minden rendes komentelő válaszát köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!