Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? (Bővebben Lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (Bővebben Lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hát hol is kezdjem. :S 16/f vagyok (idén töltöm a 16ot) és úgy komolyabb barátnőm még nem volt. Nem is tudom hogy honnan szerezhetnék egy rendes barátnőt mert bulizni nem járok. (úgymond "sajnálok" egy buliba elkölteni 3-4 akár 5e Ft-ot) Hogyan szólíthatnék le egy csinosabb lányt? Majdnem mindig találkozunk (már köszönő viszonyba vagyunk, ő indította el, ő köszönt rám első alkalommal) de mégis nem "merek" oda menni hozzá. Mégis hogy menjek oda? (mondták már hogy menjek oda és mondjam "Szia nagyon szép vagy nem-e járnál velem" meg hasonlók de ez nem durva elsőnek ? :S köszönöm a rendes válaszokat!

16/f

2011. júl. 17. 22:30
 1/10 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy eléggé szégyenlős vagyok :S
2011. júl. 17. 22:33
 2/10 anonim ***** válasza:

:DDDDDDDDDD

persze, első mondatod hozzá az, hogy járna-e veled :D

ezt ki ne próbáld:D

Legyél laza, magabiztos, kezdj el vele beszélgetni, és ha nem koptat le, akkor sínen vagy.

2011. júl. 17. 22:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szia...nem tudod mennyi az idő???

De persze...egy perc...

Amúgy Te hova jársz suliba/melyik osztályba jársz?

Hát.....

És így tovább :)

Sok sikert!

2011. júl. 17. 22:36
 4/10 Xett válasza:
Vedd lazán, mintha egy baráttal kezdenél el beszélgetni. Még ha szégyenlős is vagy meg minden akkor sem kell parázni.
2011. júl. 17. 22:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Ez még így oké, de milyen témát hozzak fel? nem ismerem a stílusát és ha én nem jövök neki be nem akarok nagyon beégni mert minden egyes nap (iskola időben) egy buszon vannak a húgaival és hát elég gáz mikor rajtam röhögnek :S
2011. júl. 17. 22:37
 6/10 A kérdező kommentje:
A válaszodra válaszolva :D az a baj csak akkor látom mostanában mikor elmegy a házunk előtt és éppen megy a buszhoz vagy épp jön haza,szóval az idő az lehet hogy nempont jó ötlet de ha hazafele jövünk és találkozok akkor ezt megpróbálom, (esetleg szerintetek ha felvenném facebookra és ott talán jobban megnyílnék)
2011. júl. 17. 22:42
 7/10 Xett válasza:

Honnan tudod, hogy rajtad röhögnek?

A facebookos dolgot meg érdemes megpróbálni.

2011. júl. 17. 22:45
 8/10 A kérdező kommentje:
A nevét már tudom, sőt meg is találtam facebookon csak ha felveszem, akkor ugye megint milyen témát hozzak fel, honnan tudtam meg a nevét,miért vettem fel (ha ilyet kérdez)akkor hát lehet egy kicsit leblokkolnék és nem tudnék rá válaszolni
2011. júl. 17. 22:50
 9/10 Xett válasza:
Ha megkérdezi akkor mond meg neki őszintén miért vetted fel, azt lesz ami lesz.
2011. júl. 17. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:

majd hidd el el fog jönni;)

most nem a csajozáson kell, hogy járjon az eszed, mert hidd el ha komoly kapcsolatot fogsz akarni, akkor előny lesz az, hogy nem volt még barátnőd, inkább legyél a haverokkal csinálj olyat amit szeretsz.. 18 / L

2011. júl. 18. 23:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!