Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek? ( bőv. Lent! )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? ( bőv. Lent! )

Figyelt kérdés
nem rég elhívott egy srác ' randizni' sétáltunk sokat beszélgettünk, nevettünk, meghívott egy üdítőre még azt is felajánlotta hogy haza visz ( én nem éltem a lehetőséggel). szerintetek lehet belőle valami ?
2011. júl. 17. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
igen lehet
2011. júl. 17. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Magáért beszélnek a jelek :) ha randizni hív és felajánlja h hazakísér szerintem simán :)
2011. júl. 17. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
persze de elfogadhattad volna hogy kiserjen haza..abba nincs semmi,max lesmarol xD
2011. júl. 17. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:
jah de mért nem engedted h hazavigyen ?
2011. júl. 17. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
persze, hogy lehet. Szerintem nem is baj, hogy így elsőre nem fogadtad el, hogy hazavigyen. Ezek szerint te szépen, lassan, megfontolva, lépésenként akarsz haladni. Legalább ki fog derülni, hogy mennyire türelmes a pasi. De ha legközelebb felajánlja, azt azért már fogadd el :)
2011. júl. 17. 18:51
 6/8 A kérdező kommentje:
autóval volt és viszonylag közel voltam a házunkig.. meg kicsit tartottam is a dologtól. :$ :)
2011. júl. 17. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Jól csináltad.

Legközelebb is inkább csak kísérjen haza, ha nem nagy távolság gyalog.

2011. júl. 17. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor nem is kell kocsikázni :D

Ha hazakísér, akkor gyalog, kézenfogva romantikusabb. Hidd el :)

2011. júl. 18. 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!