Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolozni?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval és elhívott egy randira!
Attól félek hogy megakar majd csókólni és én még soha nem csókoloztam mit csináljak h ne égjek be .
2011. júl. 17. 13:18
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Rakd ki a nyelved a szádból, és nyaldosd meg a mképét. AZ ÉN PASIM NAGYON SZERETUI!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon sokáig fog így tartani a kapcsolatotok : DD hidd el nekem is igy van
SOK SIKERT AZ ESKÜVŐHŐŐZ!
3/10 anonim válasza:
Csücsöríts hívogatóan, majd várd meg míg a partnered közelebb hajol és épp mikor a szátok összeérne, törj össze a fején egy bárszéket!
4/10 anonim válasza:
Nem kell tudnod semmit! Menni fog az magától! :)
5/10 A kérdező kommentje:
Biztos???
2011. júl. 17. 16:25
6/10 anonim válasza:
Biztos. :)
Ne akard "jól csinálni", csak figyelj arra, amit érzel! :)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi :))
2011. júl. 17. 17:05
8/10 anonim válasza:
jelezz neki: nézd a szàjàt majd nézz a szemébe, nyelj egyet, de hagyd h nedves legyen az ajkad,a többi jön magától, érzésből . figyelj arra h nehogy összekoccanjanak a fogaitok. Sok sikert! :)
9/10 A kérdező kommentje:
Kösszi!!
2011. júl. 17. 19:26
10/10 anonim válasza:
Szerintem elég ha lentröl kezded!Azt díjazni fogja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!