Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsam el?
Figyelt kérdés
tetszik 1 srác nagyon aranyos meg minden és még talán be is jövök neki mert mikor 1* velük lógtam és elmentem pár percre a haverjai rögtön mondták neki h tudjuk ám h tetszik neked , meg mikor 2esbe maradtunk akkor belenéztem a szemébe kérdeztem tőle vmit és nem tudott felelni csak nézte a szemem szerintetek ?2011. júl. 14. 17:08
1/5 anonim válasza:
Hogy csábítsd el??
hm.. Milyen srác? Szereti ha egy csaj elcsábítja?
Szerintem érj hozzá sokszor, mosolyogj rá, esetleg ha beszélgettek flörtölj vele, mondj kétértelmű dolgokat. Ha tetszel neki ezekre ugrani fog, ha nem.. nos, akkor ciki van anyukám! :D
2/5 anonim válasza:
kretén ,nyámnyila p*cs
nem tud csajozni.
Adj neki jeleket, kacsincs rá, ha bulizok, rázd neki a segged, ilynek. aztán ah veszi a élapot milyen jó lesz neked, he nem akkormeg hagyd a lúzer csajoknak.xd
4/5 anonim válasza:
Ha elmentél, honnan tudod, hogy mit mondtak neki? Lehet, hogy olyan baromságot kérdeztél, amire egyszerűen nem tudott mit mondani. Nem kell mindenbe belemagyarázni a dolgokat.
5/5 A kérdező kommentje:
onnan tudom h közbe ott maradt a másik bnőm de a köcsög kommenteket hanyagoljátok köszönöm -.-"
2011. júl. 14. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!