Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjek munka után, ahol sok nő van Budapesten? Egyáltalán hol vannak a világban olyan nők, akikkel könnyü ismerkedni?
Én vagyok, aki írtam, hogy Gödör és környéke.
Változatlanul úgy gondolom, hogy társasággal kellene eljárnod, mert így egyedül elég bizarr látvány egy pasi aki odamegy a nőkhöz és megpróbál ismerkedni mondjuk fényes nappal.
Ha többen vagytok, visz a falkaszellem és nem egyedül kell mondjuk egy társaságnyi lányhoz odamenni.
Nőként mondom, hogy ha egyedül olvasgatnék vagy kávéznék valahol és odajönnél, valószínűleg elutasító lennék (és nem, nem azért mert - hogy téged idézzelek - egy "redvás k u rva" vagyok), hanem mert zavarba hoznál és hirtelen nem tudnék mit kezdeni egy ilyen szituval. De persze ez én vagyok, több nő, több vélemény.
Viszont: ha többen vagyunk csajok és többen jöttök oda srácok, akkor hamarabb találjuk meg a közös hangot és akár egymás mellé is keveredhetünk a beszélgetés során.
Továbbá ajánlom, hogy ne így gondolj a nőkre, mint megközelíthetetlen k u rvákra, mert ez a viselkedéseden is látszani fog - és mint tudjuk a nőknek isssszonyat radarjaik vannak, hogy kiszűrjék az ilyen dolgokat ;)
24L
14.44
Ez azért elég gonosz dolog a részedről. Ha valakinek nincs kéznél társaság, az haljon meg egyedül talán?
A gonosz 14:44 vagyok.
Senki nem mondott ilyet, nyilván ha nincs társaság, akkor nem tud társasággal elmenni csajozni...Azt hittem ez egyértelmű, de úgy látszik egyeseknek nem -.-
Miért kéne meghalnia egyedül ha nincs társasága? Tejóisten, ezeket honnan veszed?! Ne adj hülyeségeket mások szájába, mintha ők mondták volna, mert ez csak nevetségessé tesz.
Egyszerűen egy tanácsot adtam, hogy így könnyebben menne neki, nem pedig ultimátumot, hogy "vagy így, vagy sehogy".
Kérdező: ha nincs társaságod, akkor a Gödör és környékén kívül ajánlom még a kávézókat, teaházakat, Ferenciek tere és környékét, Margit szigetet, Kopaszi gátat - és ne keseredj el, ha harmadszorra sem történik semmi, légy türelmes, hátha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!