Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért csodálkoznak, hogy sok fiú manapság már nem is mer ismerkedni, udvarolni?
Akkora gyerekek vagytok még. 18 év alatt ne csajozzatok ne pasizzatok, ha egymáson csak röhögni tudtok...
Mekkora dedó:P
Én amúgy nem csodálkozom, hogy nem udvarolnak a fiúk, én már azon csodálkoznék, ha udvarolnának:O
18.20
Megnézted a videót?
11.32
Hát igen, az Ego azért meglátszik. Azt vettem észre, hogy manapság, ha valaki nem kiemelkedően jó pasas, arra rá sem néztek. De valahogy csak el kell kezdeni. Egyébként pedig ránézésre mit látsz? Itt van ez a pali, ilyen az arca, olyan a válla, amolyan drága ruha van rajta és ezzel kifújt. De nem tudsz meg semmit arról, hogy milyen a személyisége, mennyire lehet vele beszélgetni, milyen a humora, stb...A túlzottan jól kinéző férfiak legtöbbje nagyon gyakran egyébként is egy önelégült műmájer, mert nincs is rá szüksége, hogy másmilyen legyen.
Aztán meg csodálkoztok, ha sírás a vége. Az összképet kéne nézni, nem csak a felszínt!
igy van.
de abban a korban élünk,ahol csak a test számit,nem a lélek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!