Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet meg randi vagy nem?
Figyelt kérdés
Megismertem egy länyt a neten pär napja es tegnap elakartam hivni mära setälni ami tetszett neki szerintem de a välasza az volt,hogy nem tudom az a baj,hogy nagyon szegyenlös vagyok.En probältam nyugtatni öt egy pär orän keresztül,hogy nem kell felnie de amikor megkerdeztem,hogy eljössz e holnap azt mondta,hogy aranyos vagyok meg minden de nem ismer meg annyira..Vagyis nem2011. júl. 12. 07:44
1/9 A kérdező kommentje:
16F vagyok a läny meg 17
2011. júl. 12. 07:45
2/9 Cyklon válasza:
Lehet,de 1 nap után ne várj csodát.... Pláne ne az internet adta lehetőségektől ne várj csodát :D beszélgess vele sokat és ha a csaj is úgy gondolja akkor talizni fog veled
3/9 A kérdező kommentje:
Es szerinted kerdezzem meg majd en kesöbb vagy värjam meg meg ö mondja,hogy mehetünk ?
2011. júl. 12. 07:56
4/9 Smartguy86 válasza:
Jaj, ezek a szégyenlős lányok. Bezzeg máskor meg nagy lenne a szája :) Ne aggódj, bele fog menni. Bár én azt mondom, hogy nem biztos, hogy megéri belemenni. Valószínű, hogy amilyen kis félősnek tűnik most, olyan hisztis lesz a kapcsolatban... Ezek már csak ilyenek. Nincs meg az egyensúly a lelkében...
5/9 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar ha hisztizni fog majd megnyugtatom :) De nekem valahogy annyira tetszik ez a läny es tök jo fej a neten :) ÖT AKAROM ! :D
2011. júl. 12. 08:01
6/9 Cyklon válasza:
Smartguy86; igaz amit írsz,de mint tudjuk az élet útjai kifürkészhetetlenek :)
"türelem rózsát terem." Tartja mondás. Ráértek,hosszú még az élet. Ha neki is bejössz,úgy is talizik veled :D
2012. Világ vége a maják megmondták :D
7/9 Smartguy86 válasza:
Jó fejnek TŰNIK... a NETEN. Hát persze. Amikor minden mondatát kétszer átgondolhatja, és azt ír, amit akar magáról. Aztán majd találkoztok, majd megfeszül, hogy rendesnek és szerénynek tűnjön. De isten irgalmazzon, ha megegyeztek egy hivatalos járásban... Onnantól ha nem azt csinálod, amit ő akar, akkor pokollá teszi az életedet. Akkor majd nem fogod már őt akarni. :D
8/9 A kérdező kommentje:
Na nagy nehezen kinyögte,hogy nem akar randizni mert mär van egy mäsik fiu...De azert köszi
2011. júl. 13. 07:59
9/9 Smartguy86 válasza:
Akkor megmenekültél :) Keress olyan lányokat, akiknek nincsenek lelki traumáik, bár társkeresőn azért ritka az ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!