Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál más társadalmi osztályba tartozóval?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk a te családod tőkésosztálybeli vagy fehérgalléros, akkor randiznál-e munkásosztálybelivel, vagy fordítva?2011. júl. 11. 21:16
11/12 napietus válasza:
utolsó, igen, és főleg a neveltetésbeli különbségek okoznak problémát, még sokkal inkább, mint a vagyoni helyzet.
12/12 anonim válasza:
ez hülyeség. persze, sőt ha így nézzük jártam is. mi sem vagyunk milliomosok nem arról van szó de volt már olyan barátom akinek nem volt annyi mint nekünk. nagyon szerettem életem első nagy szerelme volt. de eleinte rettentően idegesített hogy folyton arról beszélt hogy neki nincs pénze meg el akar ide meg oda vinni de nincs pénze. és már én kezdtem magam szarul érezni, pedig soha de soha nem hoztam fel neki a pénz témát mert nem érdekelt és zavart hogy őt igen. soha nem is kértem tőle semmit meg nem is vártam el hogy vegyen össze nekem mindent. aztán végülis sikerült túl tennie magát ezen a témán. (: 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!