Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk 2-esben?
Nézzetek filmet, beszélgessetek, hallgassatok zenét, ez most lehet hülyeség de én pl kártyázni imádok(vetkőzős póker:'D), süssetek sütit (de am komolyan lehet jó szórakozás!)...
de tutira ne üljetek géphez, az olyan izé :\
csinálhattok még képeket...gondolkozz már picikét! :DD
jó szórakozást :P
Hát én azt mondom, hogy az olyan lány, aki elmegy a lakásodra "filmezni" úgy, hogy nem is jártok, háááát az valszeg valami huncut dolgot akar, vagy pedig nem igazi nő még, ugyanis egy igazi nő tudja, hogy nem illendő ilyet csinálni. Vagyis nem csak, hogy nem illendő, de meg van a kockázata is. Persze nem az erőszakra gondolok, de van, hogy egy normális csajt 2-esben úgy le lehet venni a lábáról, hogy amire észbe kap, addigra már lekerül a bugyi és nincs megállás:) Nekem fél éve egy lány mondta, hogy annyira elbódítottam az elméjét-persze nem droggal- szép szavakkal, kedvességgel és a csókommal, hogy mire észbekapott, már a farmeremben nyúlkált és tovább is ment volna, hogyha nem állítom le(gáláns voltam, többet akartam és nem "tönkretenni" a korai kapcsolatot szexszel). ;)
Én azt mondanám, hogy szervezz máshová programot-feltéve, ha nem csak szexre kell a csaj. Pl megakad a beszélgetés, akkor mit csinálsz? Azt mondod, hogy "kérsz még egy kis juicet"? Ha pl az utcán mentek, vagy új helyen vagytok, akkor ha beléd is szorul a szó, körbenézel, és keresel valamit, amiről eszedbe jut egy emlék, és beszélsz róla, legalábbis nekem ez a taktikám. Otthon ilyesmi nincs, pláne ha filmeztek.
Ha meg csak szexre kell, akkor nem lehet konkrét tanácsokat adni, érezni kell, vagyis ki kell találni, hogy az adott pillanatban meddig mehetsz el-persze ha ő is azzal a tervvel megy el, hogy szexelni akar, akkor tök mindegy mit csinálsz, a vége ugyanaz lesz és az ágyban, a konyhaasztalon, vagy egyéb sík felületen fog lezajlódni. Ha túl messzire mész el, akkor észbekaphat és rájöhet, mire megy ki a játék és esetleg szóba sem áll veled többet, ha túl keveset, akkor pedig nem tudod áttörni a "mérföldköveken" és továbblendülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!