Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy randit mindenképpen a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy randit mindenképpen a fiú fizeti?

Figyelt kérdés
Vagy pedig a csaj is beleadhat valami összeget? Közös fizetés? Vagy ha már meghívta valamelyik a másikat akkor ő is állja az egészet?
2011. júl. 11. 13:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
47%
a nők döntő többsége sajnos elvárja. És nem csak a pénzéhes ribancok, de az állítólag normális csajok is.
2011. júl. 11. 16:10
 12/25 anonim ***** válasza:
Majd mesélj mi volt.
2011. júl. 11. 17:53
 13/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hűűű ez baromi jó volt! :D Nem is hittem volna hogy egy randevú ilyen élvezetes! :) Sosem volt "kínos csend", folyton beszélgettünk, ismerkedtünk, sokat nevettünk és remekül szórakoztunk! Meg is hívtam üdítőre utána azt mondta "Jaj, nem kérek több dolgot, mert nekem csak az a fontos hogy minél többet legyek ma veled és hogy megismerhesselek!" :D S szerdán ismét megyünk majd randira! :) Köszönöm a biztatást mindenkinek!

2011. júl. 11. 20:47
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem. Anyám fizette úgy hogy adott pénzt rá:D
2011. júl. 13. 19:30
 15/25 anonim ***** válasza:
mik a hirek? :ď
2011. aug. 5. 11:12
 16/25 anonim ***** válasza:
majd a továbbiakban is mesélj :))
2011. aug. 5. 11:21
 17/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azóta is a csajjal vagyok, s nagyon jól érezzük magunkat a másik társaságában! Már megvolt az első csók is, lassan mar egy hónapja járok vele, szóval elkezdtem szép lassan közeledni felé, egyre közelebb és közelebb... :) Nem sietünk el semmit, de remekül alakulnak a dolgok! :D Remélem, hamarosan egészen új dolgokat fedezhetünk majd fel közösen... ^^

2011. aug. 5. 11:27
 18/25 anonim ***** válasza:
85%

Gyerekek, amig diákok vagytok senki ne várja el a másiktól, hogy fizessen.

Közös és kész. ÉS később is. Aki felajánlja, ám legyen. De azért, mert valaki nő, még nem jelenti azt, hogy fizetned is kell, és fordítva is.

Nekem is ugyanannyi megkeresni, mint neki. Ne várja el egy lány, hogy fizessek. És én sem várom el tőle, hogy fizessen. Közös megegyezés. Rugalmasság. Egyszer ő fizet, máskor én.

2011. aug. 5. 12:07
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

randin is én szoktam fizetni, 1-2 ezres nem vág földhöz, meg menő ha a faszinak van is miből :D

22/F

2011. aug. 5. 12:15
 20/25 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem is a randit mindenkepp a pasi fizesse. Majd mikor egyutt vannak, akkor johet a kozos kolcseg.

[link]

pl ahogy ok is csinaljak 2/3 reszt a tag 1/3 a csaj

2011. aug. 5. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!