Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác, akivel kavartam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, akivel kavartam.. de nem sokáig. Aztán ő összejött egy csajjal és így elváltak útjaink. Hülye vagyok ha összejövök vele?

Figyelt kérdés
Azóta is jó haverok vagyunk, és ma elmondta, hogy valószínűleg szakítani fog a barátnőjével. Szerintem azért mondta el pont nekem, mert még mindig akar tőlem valamit. De amikor kavartunk, és elmondta, hogy más csaj van a dologban nagyon rosszul esett, de rajta is látszott, hogy bántja a dolog. Így nem tudom, hogy kapha-e még egy esélyt. Ti adnátok neki? Köszi előre is.
2009. márc. 30. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem elöőbb győződj meg róla vajon télleg komolyan akar e valamit vagycsak játszik veled.Beszélj a barátaival hátha ők tudnak valamit.Legyél óvatos vele ha adsz neki mégegy esélyt
2009. márc. 30. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért mondta el pont nekem, mert még mindig akar tőlem valamit./// Pontosan!Szerinted!Ne ugorjál fejest egy olyan dologba, ami nem biztos és lehet megint ugyanazt eljátszaná, mint akkor...Hogy tisztán lássd a dolgokat kérdezd meg tőle. Először csak találkozzatok, dumáljatok, nem kell máris járni vele, ismerd meg jobban, hogy tudd mire számíthatsz nála.

Sok sikert!

L, 18

2009. márc. 30. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha elsőnek nem vett komolyan, és miután "kavartatok" (bármilyen jelentésben is) összejött egy másik csajjal... Persze lehet olyan, hogy későn jut eszébe, hoppá ő kellett volna nekem, de mi a garancia, hogy nem csak arra kellenél neki, hogy átvészelje a szakítás utáni csaj nélküli időszakot? Ezen gondolkozz el.

Én túlságosan büszke vagyok, nem adnék még egy esélyt.

2009. márc. 30. 21:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, természetesen nem akarok újból belesni, ugyan abba a hibába. :D De nem is adom könnyen magam, szóval ha akar valamit, akkor be kell bizonyítania. Majd még meglátom... Köszi tényéleg. :)
2009. márc. 30. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!