Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltunk fürdeni az 1ik haveromnál és ott volt 3 lány osztálytársam és 1 fiú, és az 1ik csaj megkérdezte hogy adhat e puszit és mondtam hogy lehet és utána megkérdezte hogy adhat e a számra?
Hány évesek vagytok? Amúgy szard le magasról, hogy állandóan ilyen beszólások vannak, hogy tanulj meg helyesen írni... Mert ezek se a lényeget nézik hanem a külsőt. Nekem 3 éve van egy lengyel csajom és az első évben ő lengyelül és franciául beszélt én meg magyarul és németül mégis teljesen jól megértettük egymást, ennyit a nyelvtanról és hogy ki mibe köt bele...
A másik, hogy hívd fel dumáljatok vagy hívd el sétálni, italra valami olcsóra esetleg kávézni egy mccaféba. Utána ha megy akkor második talira mozit ajánlok és sokat beszéljetek. Ha lesz 3 dik tali akkor minden menni fog a maga útján:P Sok sikert.
De azért ne idd ha normális kapcsolatot akarsz ezt 3 nap alatt le tudjátok rendezni.
érnem kell????
öööööö????
Borotválkozok, iszok alkoholt, járok diskoba, 17 cm a dákóm...... Mit kell még érnem????? Szerintem most már ideje lenne rendesen csajozni.... Nem???
"A kérdező kommentje:
érnem kell????
öööööö????
Borotválkozok, iszok alkoholt, járok diskoba, 17 cm a dákóm...... Mit kell még érnem????? Szerintem most már ideje lenne rendesen csajozni.... Nem???"
Bizony ezt olvasva még biztosabb vagyok benne, hogy ÉRNED KELL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!