Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek várjak rá? 16/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek várjak rá? 16/F

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel nagyon jóban vagyok, körülbelül 1 éve ismerem. Eddig nem akartam tőle semmi komolyabbat, viszont most úgy érzem szeretnék többet is. Van barátja, és nagyon tervezget vele, de még csak 15 éves a lány, szóval tudom, hogy nem sok esélye van a kapcsolatának hosszabb távon. Vannak kivételek, de ismerem, és nem fog évekig vele maradni. Egyébként szoktunk találkozni, néha kavarunk is.
2011. júl. 9. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy jótanács: ha a barátja mellett veled is kavar akkor szerintem semmi komolyat ne tervezz vele, mert könnyen megégetheted magad.
2011. júl. 9. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
mit kavartok?
2011. júl. 9. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben nem várnék rá hanem... Öltözz fel szépen, lépj oda és közöld vele határozottan hogy akarod és szereted, legyen a tied.

Ez amolyan mindent vagy semmit. Ha elutasít nem pazarolsz el egy csomó időt, ha meg összejön akkor nem kell rá várni...csak tudod, megszerezni könnyebb, mint megtartani.

Sok szerencsét!

18f

2011. júl. 9. 21:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Első: Igen erre én is gondoltam, meg az előző pasija mellett is kavartunk, de szerintem ez miattam van legnagyobb részben, mert eléggé vonzódik hozzám. Viszont nem feküdne le velem, mert azt mondta, hogy szereti a barátját, szerintem mellettem nem jutna eszébe mással kavarni. Köszi a választ!
2011. júl. 9. 21:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Második: Néha összejárunk főzni, és néha kavargatni kell a levest.
2011. júl. 9. 21:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Harmadik: Te aztán belevaló srác lehetsz! :D Köszi a tippet, bár nem fogom felhasználni, mert ismerem, és nem hagyná el a barátját más pasiért, akármennyire is vonzódik ahhoz a másikhoz.
2011. júl. 9. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Én először megkérdezném tőle, hogy bejövök-e neki. Ez még az a kérdés, ami nem gáz haverok között. Pl. ha nem lenne senkije, akkor beléd tudna-e szeretni. Sokkal jobbak az ilyen jellegű érdeklődések, mintha rögtön lerohannád őt, hogy márpedig te szereted.

Előfordulhat, hogy csak barát vagy nem tetszel válaszokat kapnál és az még mindig jobb, mintha lerohannád és utánna kérhetnél tőle sűrűn bocsánatot. Utánna már nem lenne a régi a barátság, hidd el.

2011. júl. 9. 21:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Amikor megismertük egymást akkor eléggé nyomult rám, csak ugye én nem akartam vele járni, azóta barátok vagyunk. Szoktunk ilyen témákról beszélni, és 100%, hogy bejövök neki, ezt akkor is kimutatja, amikor találkozunk. Nem szakítana a barátjával miattam, de ha nem lenne vagy majd nem lesz, járna/járni fog velem. Csak nem tudom, hogy érdemes-e várni rá. Köszi a választ!
2011. júl. 9. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a sokkterápia hasznosabb. Most jól esik neki, hogy két oldalról is csapják a szelet, de lehet, hogy ha lelépsz, akkor hamarosan észhez kap, hogy mi is hiányzik neki.

Persze ekkor érdemes megmondani neki, hogy tetszik, stb, szeretnél vele járni, de te nem szeretnél egy felemás kapcsolatot... Akkor jelentkezzen, ha szőröstül-bőröstül rád vágyik, csak nehogy késő legyen! :)

Persze lehet születésnapon felköszönteni ;)

2011. aug. 7. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!