Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek várjak rá? 16/F
Én a helyedben nem várnék rá hanem... Öltözz fel szépen, lépj oda és közöld vele határozottan hogy akarod és szereted, legyen a tied.
Ez amolyan mindent vagy semmit. Ha elutasít nem pazarolsz el egy csomó időt, ha meg összejön akkor nem kell rá várni...csak tudod, megszerezni könnyebb, mint megtartani.
Sok szerencsét!
18f
Én először megkérdezném tőle, hogy bejövök-e neki. Ez még az a kérdés, ami nem gáz haverok között. Pl. ha nem lenne senkije, akkor beléd tudna-e szeretni. Sokkal jobbak az ilyen jellegű érdeklődések, mintha rögtön lerohannád őt, hogy márpedig te szereted.
Előfordulhat, hogy csak barát vagy nem tetszel válaszokat kapnál és az még mindig jobb, mintha lerohannád és utánna kérhetnél tőle sűrűn bocsánatot. Utánna már nem lenne a régi a barátság, hidd el.
Szerintem a sokkterápia hasznosabb. Most jól esik neki, hogy két oldalról is csapják a szelet, de lehet, hogy ha lelépsz, akkor hamarosan észhez kap, hogy mi is hiányzik neki.
Persze ekkor érdemes megmondani neki, hogy tetszik, stb, szeretnél vele járni, de te nem szeretnél egy felemás kapcsolatot... Akkor jelentkezzen, ha szőröstül-bőröstül rád vágyik, csak nehogy késő legyen! :)
Persze lehet születésnapon felköszönteni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!