Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki még soha életében nem randizott, és nem volt még barátja?
Találkozni találkoztam már valakivel, randinak nem nevezném... Nem volt még barátom.
20/l
Nekem nem volt még kapcsolatom, meg olyan igazi randim se.
Nem a külsőm miatt, csomó pasi odavan értem, de valahogy nekem egyik se szimpi. Akinek a megnyerő a megjelenése, az belülről és agyilag nem felel meg, aki meg intelligens és kedves annak meg a külseje nem vonz. Lehet magasak az elvárásaim. :D
(19 vagyok)
Ja, nekem még nem volt se pasim se randim. Most nem kezdem el fényezni magam hogy "pedig szép vagyok", mindenkinek van rólam véleménye és persze ezek megoszlanak.
15/l
Kedves
"Nekem nem volt még kapcsolatom, meg olyan igazi randim se.
Nem a külsőm miatt, csomó pasi odavan értem, de valahogy nekem egyik se szimpi. Akinek a megnyerő a megjelenése, az belülről és agyilag nem felel meg, aki meg intelligens és kedves annak meg a külseje nem vonz. Lehet magasak az elvárásaim. :D
(19 vagyok)"
Tartsál két palit: egy okosat és egy szépet.
Vagy gyere össze velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!