Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm úgy benedvesedett, hogy a farmerja is eléggé átázott, akkor az mennyire számít izgult állapotnak?
Nem feltétlenül "jó dolgukban" pisilnek be..vagy te még nem hallottál vizelet tartási gondokról?
Nem akarok bunkó lenni, de az, hogy egy FARMER átnedvesedjen, ahoz tényleges mennyiségű folyadék kell.Még egy pamutgatyára talán azt mondanám, ok, elhiszem, de igazából az se nagyon lehetséges.
Talán még azt tudom elképzelni, hogy megizzadt, sokáig keresztbe colt téve a lába.
Szerintem kicsit túl aktívak az izzadság mirigyei...
Legalább jó a csaj?
Idióták!!!!
Ez nem vizelettartási probléma!!!
Nálam is volt olyan, hogy annyira felizgatott a pasim, és olyan nedves lettem, hogy ülve a nadrágom is nedves lett.
Ez nem inkontinencia! Csak szimplán kur_va irirgy van!
ma 10:26 vok
Úgyhogy kedves kérdező, légy nyugodt, jó voltál:)
Látszik a válaszokból, hogy a többség még életében nem volt nővel:D:D:D
A nők "nedvessége" nem olyan, mint a viz, nem folyékony, hogy áttudjon áztatni egy farmert, sokkal inkább nyálkásabb, sűrűbb állagú..Örülök, hogy felvilágosithattam egy-két embert..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!