Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a barátnőm úgy benedvesedet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm úgy benedvesedett, hogy a farmerja is eléggé átázott, akkor az mennyire számít izgult állapotnak?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok ebben, azért kérdem. Nagy fájdalmai lehetnek ilyenkor, ha nem elégül ki? Na meg ez egy jó teljesítmény, hogy így sikerült felizgatnom, vagy átlagos? Csókolózás és simogatás volt egy padon.
2011. júl. 7. 19:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
hááátt pedig, attól, h vki felizgult nem fog patakokba folyni ott lennt, még a bugyit se áztatná át (már akinek van gusztusa abba csinálni). Tehát marad az, h bepisilt, csak letagadja
2011. júl. 7. 20:30
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem fogok itt neked magyarázkodni. Ez majd 2 óra eredménye volt, amiből bő 1 óra belső erős szeszély bizsergése kettőnk közt, ha érted ezt. Bár a támadó stílusú hozzászólásodból nem hiszem, hogy átélhettél már ilyet, de erről már nem nyitnék vitát.
2011. júl. 7. 21:43
 13/22 anonim ***** válasza:
62%
támadó stílus?:D:D wtf? nem vagy te egy kicsit paranoiás? vagy esetleg naív? mert a kérdésből úgy látszik.. fogadd el, h nem vagy csődör, a csajodnak vannak vizelettartási problémái
2011. júl. 7. 21:54
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül "jó dolgukban" pisilnek be..vagy te még nem hallottál vizelet tartási gondokról?

Nem akarok bunkó lenni, de az, hogy egy FARMER átnedvesedjen, ahoz tényleges mennyiségű folyadék kell.Még egy pamutgatyára talán azt mondanám, ok, elhiszem, de igazából az se nagyon lehetséges.

Talán még azt tudom elképzelni, hogy megizzadt, sokáig keresztbe colt téve a lába.

2011. júl. 7. 22:24
 15/22 Fuuton ***** válasza:

Szerintem kicsit túl aktívak az izzadság mirigyei...

Legalább jó a csaj?

2011. júl. 7. 22:29
 16/22 anonim ***** válasza:
Pedig van ilyen.....Nem feltétlen vizelettartási panaszok.
2011. júl. 8. 00:05
 17/22 anonim ***** válasza:

Idióták!!!!

Ez nem vizelettartási probléma!!!

Nálam is volt olyan, hogy annyira felizgatott a pasim, és olyan nedves lettem, hogy ülve a nadrágom is nedves lett.

Ez nem inkontinencia! Csak szimplán kur_va irirgy van!

2011. júl. 8. 10:26
 18/22 anonim ***** válasza:

ma 10:26 vok

Úgyhogy kedves kérdező, légy nyugodt, jó voltál:)

2011. júl. 8. 10:27
 19/22 anonim ***** válasza:
90%

Látszik a válaszokból, hogy a többség még életében nem volt nővel:D:D:D

A nők "nedvessége" nem olyan, mint a viz, nem folyékony, hogy áttudjon áztatni egy farmert, sokkal inkább nyálkásabb, sűrűbb állagú..Örülök, hogy felvilágosithattam egy-két embert..:D

2011. júl. 8. 11:04
 20/22 anonim ***** válasza:
na ja, lány létemre tudom, hogy ez nem áztatná át a farmert, mert nem olyan folyékony. AMúgy meg mire lennék irigy? Hogy bepisilok vagy mire?
2011. júl. 8. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!