Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elmenjek? (kérdése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmenjek? (kérdésed. )

Figyelt kérdés

Szóval, elhívott a srác-aki tetszik- magához filmezni.

Az a kérdés, hogy elmenjek? Nem igazán tudom

14/L

2011. júl. 6. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:

megerőszakolni csak nem fog ..

19F

2011. júl. 6. 20:14
 2/10 WhiteLabel ***** válasza:
esélyes hogy meg akar csak húzni, annó én is így csábítottam szobára a csajokat ha nem volt kedvem máshoz:D
2011. júl. 6. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:
MErt miért ne mennél el filmezni?
2011. júl. 6. 20:15
 4/10 anonim ***** válasza:

jó nyilván meg akarja húzni ez tök 1értelmű :D de ha nem akarja akk csak nem fogja megkötözni és úgy gerincre vágni

19F

2011. júl. 6. 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:

A gyere fel filmet nézni pont azt jelenti, amit a megmutatom a bélyeggyűjteményem.

Saját lakásban, kettesben, kis tipitapi, aztán mire észbe kapsz, már dönget az ágyon.

Csak az a kérdés, hogy neked ehhez is van-e kedved, vagy csak filmet nézni.

Ne higgy a mesékben, ha nem csak szexet akar, akkor nem a lakásukra hív első randira, amikor nincsenek otthon a szülei.

2011. júl. 6. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Attól is függ h hány éves a fiú. Ha 18 körül, akkor elképzelhető.

Ha kb veled egykorú, akkor nyugodtan menj el.:D

2011. júl. 6. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem már volt olyan első randim, hogy felhívott magához a srác filmet nézni, mikor egyedül volt otthon. Elmentem, és nem feküdtünk le. Csak smároltunk, és annyi volt hogy megfogta a nadrágomat azzal a szöveggel hogy "Szerintem ez nincs jó helyen" . Én megmondtam hogy de nagyon is jó helyen van, és arrébb toltam a kezét.

Ja és utána randiztunk még, aztán összejöttünk, tehát nem csak meghúzni akart..:)

De amúgy szerintem inkább ne menj, nyáron sokkal több randilehetőség van. Mondd meg neki hogy menjetek inkább sétálni, fagyizni stb.

16/L

2011. júl. 6. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:
ha megbízol benne...nyugodtan
2011. júl. 7. 00:04
 9/10 anonim ***** válasza:

hány éves? mióta ismered? Egyébként ha egy fiú ilyen kérdez, akkor valószínűleg csak a szexet akarja. Vesd fel hogy helyette menjetek inkább el sétálni vagy moziba vagy meginni valamit! Esetleg ha mégis elmennél hozzá "filmet nézni" és látod hogy szexelni akar, mond hogy inkább menjetek sétálni..

Ja és... filmezni vagy filmet nézni? Nem mindegy!! :D Lehet még fel is venné videora ahogy meghúz! Úgyhogy légy óvatos!!! ;)))

2011. júl. 7. 00:30
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, meggondolom,hogy elmegyek-e .:)
2011. júl. 7. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!