Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan irjam irjam ki, hogy partnert keresek egy koncertre?
Figyelt kérdés
Lesz Rammstein koncert 23.11.2011 es a Rammstein Facebook oldalara kiakarom irni,hogy keresek valakit akivel ismerkednek es elmennek vele koncira jo ötlet ?2011. júl. 6. 19:19
11/23 anonim válasza:
teee...bocsi kérdező...
Tudod te kik lesznek egy Rammstein koncin? XD
Nem kevered össze valamelyik nyálas fiúcsapattal?:)
12/23 A kérdező kommentje:
Nem keverem..Tegnap voltam Limp Bizkit koncerten szoval tudom mi lesz ott.nem homo Bieber koncert
2011. júl. 6. 19:35
13/23 anonim válasza:
Azért a Rammstein és a konci egy mondatban elég durva...
14/23 anonim válasza:
Rammstein konci XDDDDDD
sírvaröhögős LOL
Am vigyázz,mert ott csúnya bácsik lesznek ! D:D:DDDDD
15/23 anonim válasza:
a limp bizkit koncert jó volt?
amm úgy írd írd ki hogy: gyertek cukipoficsokinyuszi fiúckák rammstein koncira puszinyuszi küldj üzcsit.
16/23 A kérdező kommentje:
Ne csinäljätok mär ezt :D felre irtam magam.Tudom,hogy lesz ott es alig värom mär.ällatkodäs 1000el
2011. júl. 6. 19:44
17/23 A kérdező kommentje:
Limp Bizkit koncert ällati jo volt.Mindenki tombolt mint az ällat.
2011. júl. 6. 19:46
18/23 anonim válasza:
Első randira mindig ilyen k*rvaszAr helyszínt választasz? :D
19/23 anonim válasza:
Hát rákattintasz és szépen leirod,hogz ramstein koncertre ki akar jönni? Ennyire egyszerű:)
20/23 A kérdező kommentje:
Annyit irtam,hogy : Partnert keresek a Rammstein koncertre! ez ugye jo ? köszi am :)
2011. júl. 6. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!