Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van 1 lány aki tetszik, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 lány aki tetszik, a többi lent!?

Figyelt kérdés
van 1 lány aki 2hete ismertem meg netten skypon szoktunk beszélgetni de találkozni nem akar velem szerintetek hogyan hívjam el valahova hogy ne legyen túl tolakodó? és hova hívjam mert a mozit már próbáltam meg a biliárdozást is de ezek nem váltak be :(
2011. júl. 6. 07:50
 1/4 anonim ***** válasza:
nem kellesz neki ilyen egyszerű :\
2011. júl. 6. 08:03
 2/4 Smartguy86 ***** válasza:
Elsőnél a pont. Amúgy miért vársz 2 hetet??? Már akkor meg kellett volna beszélni egy talit, amikor megismerted!
2011. júl. 6. 08:06
 3/4 anonim válasza:
Szerintem ha már elmondtad neki miért mond el még egyszer ha még egyszer se itt az ideje bevallani ha pedig el akarod hívni akkor olyat mondj ahova neki könnyebb elmenni ahol mind a kettőtöknek jó ha pedig tényleg nem tetszel neki azon már nem tudsz nagyon változtatni
2011. júl. 6. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én sem akartam találkozni a beszélgetőpartneremmel és 2 év után meggyőzött és tök jó volt. Szóval.. :)
2011. júl. 10. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!