Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindig csak én írok rá, ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig csak én írok rá, ő sosem rám. Ez baj?

Figyelt kérdés

Van egy lány, szoktam vele chatelni, de kb. ott megáll a beszélgetés, hogy mizu?, mitcsinálsz? ~ semmi, semmit, éste? ~ á, semmi...

meg igazából nem is kezdeményez, mintha nem is szeretne beszélgetni. HELP!

13/Fiu

2011. júl. 5. 00:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát énsem kezdeményeznék ha csak ennyi lenne...próbálj meg vele beszélgetni, ha meg nincs téma akkor inkább hagyd.
2011. júl. 5. 00:27
 2/14 anonim ***** válasza:

gázgáz. emlékszem ennyi idősen én is így voltam :) hagyd a fenébe, beszélgess majd akkor/azzal a csajjal, akivel/amikor tudsz is :P

egy lány

2011. júl. 5. 00:40
 3/14 A kérdező kommentje:
:D nemúgyvanaz, de elég nehéz az egyoldalú beszélgetés, nem várom el hogy tolja a dumát egész nap, de azé jó lenne, ha ö is érdeklödne :S
2011. júl. 5. 00:44
 4/14 A kérdező kommentje:
jáá :D nekem ö kell! am tök visszahuzodo a csaj és kedves is. Szal nem értem
2011. júl. 5. 00:48
 5/14 anonim ***** válasza:
akkor miért nem élőben beszélsz vele? ott láthatod jobban a hozzáállását. meg amúgy is, ha ő kell neked, neten nem sokra mész ezzel :D
2011. júl. 5. 00:55
 6/14 A kérdező kommentje:
Hívjam el vhova? mer az úgy necces, hogy még chaten se tudok vele normálisan beszélgetni
2011. júl. 5. 01:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Találj ki valamit, milyen zenét szeret, kedvenc étel, milyen a suli ahová jár, kedvenc helyei, tanárok, barátok stb stb stb millió téma van.

Egy lány sosem fog magától érdeklődni, ha azt érzi, hogy te sem érdeklődsz iránta. Kérdezz tőle bármit, csak kérdezz.

2011. júl. 5. 07:40
 8/14 anonim ***** válasza:
2oka lehet: vagy nem tetszel neki, vagy félénk
2011. júl. 5. 12:29
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, és bocsánat a sok panaszkodásomért.

73as, nem túl erőltetett téma ez a -mi a kedvenc...- kérdések?

2011. júl. 5. 12:38
 10/14 anonim ***** válasza:

igazából teljesen mindegy hogy mit kérdezel, mert ha vevő rád, akkor válaszolni fog:) és érdeklődni is felőled, a te kedvenc dolgaidról pl. vagy bármiről visszakérdez.

De ha látod, hogy nem közlékeny, akkor hagyjad, ne vesztegesd rá az idődet.

2011. júl. 5. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!