Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a probléma? Szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a probléma? Szeretnék végre egy normális kapcsolatot, nem tudom mit csinálok rosszul, de velehogy nem jön össze. H e l p!

Figyelt kérdés
16 éves 176 cm magas átlagos testalkatú, zöldesbarna szemű, szőkés félhosszú hajú lány vagyok, szinte nulla önbizalommal, és az olyan fiúknak nem igazán jövök be, akik nekem tetszenek. Félreértés ne essék egyáltalán nincsenek nagy elvárásaim. Még egy pár dolog: nem cigizem, nem iszom, de azért nem vagyok az a nagyon jókislány. Az öltözködésem többnyire laza, sportos, de szertem a szoknyákat is. Magassarkút magasságom miatt nem hordok, inkább tornacipő párti vagyok. Velem bármiről lehet beszélgetni, még a számítógépes játékokról is. Simán kezdeményezek, ha úgy van én aztán nem város a pasikra. Persze veszem a lapot ha zavarok.
2011. júl. 4. 23:38
1 2
 11/15 anonim válasza:
végre egy szabolcsi. figyu én 16 vok és régóta jó lenne. képet tudsz küldeni?
2011. júl. 7. 17:57
 12/15 anonim ***** válasza:
csak 14 vagyok... de ha téged nem zavar... :)
2011. júl. 7. 20:46
 13/15 anonim ***** válasza:
akkor irj
2011. júl. 7. 20:49
 14/15 anonim ***** válasza:
ha zavar akkor is :)
2011. júl. 7. 20:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az önbizalom játszik közre, szóval tornázd föl , de ne legyél azért egós.
2011. dec. 3. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!