Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben a helyzetben? Kifejtés lent.
Előzmény: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__19118..
Itt a várva várt folytatás...:DD
Na szóval ráírtam másodszor, csak "normálisabb" dumával, és válaszolt. Sőt, tök jól eldumálgattunk. Szinte ő többet írt, mint én. Aztán pár napja ráírtam, de nem válaszolt. Gondoltam, ma is teszek egy próbát, és újra ráírtam, és azt írta, h elfoglalt, sokat rohangál, de én írtam neki, h ha nincs kedve dumálni azt is megírhatja (lehet hülyeség volt), mire ő, h igazából fáradt, de tényleg sok dolga van.
Na, kérdésem az lenne, h mi lehet ennek az oka, és hogy mit csináljak? Előre is köszi a válaszokat.:)
Látom neked még sokat kell tanulnod :D
ha kíváncsi avgy a véleményemre (márpedig valószínűleg az vagy :P) szerintem ha EGY alkalommal írta a csaj hogy fáradt, sok dolga van akkor az nem feltéltlenül jelent lekoptatást, bár ha nekem bejön egy srác aki még rám is ír akkor beszélek vele kicsit vagy mondom neki h később ráírok, ilyesmi. szerintem mindenképpen írj rá még egyszer. ha akkor is mellébeszél, hagyd a túróba. ha látod rajta hogy szívesen beszélget veled akkor mindneképpen hívd el valahova, mert nem minden lány talpraesett, sokak szerint a fiú dolga ez (bár én ezzel vitatkoznék)
szval no para. próbálkozz még ;)
hát persze, h kíváncsi vagyok..:D amúgy mindenképpen ráírok mégegyszer, aztán majd meglátjuk, hogy reagál. Csak volt az a szitu is, amikor nem válaszolt egyáltalán. Persze azt lehet nem is vette észre.
de köszi még egyszer a választ..:) meg a többieknek is
várjuk a fejleményeket :) egyébként igazán nincsmit... :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!