Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudja mit vesztett?
Figyelt kérdés
Ha a srác alapjáraton szépnek tart, ezt nekem is, meg a haverjának is elmondta, de elküldött, mert szerinte túl ártatlan vagyok.:O
Tök jókat szoktunk dumálni, meg nincs velem semmi baja, és ha tudná milyen vadmacska lettem volna vele az ágyban, hajjaj, ha azt tudná...*-*
Tök normális rucikba járok, van, hogy sportos, van, hogy szexi, csini ruciba, és ált. sminkelek, de nem dúrván.
2011. júl. 4. 19:40
2/6 anonim válasza:
Hát nyilván nem tudja, mivel ahhoz, hogy megtudja járnia kellene veled, és akkor nem veszítené...
3/6 A kérdező kommentje:
Na de ugye, hogy nem normális?:O
2011. júl. 4. 19:45
4/6 anonim válasza:
Én megértem, hogy téged ez most női mivoltodban bánt, vagy sérti a hiúságodat, illetve furcsának találod, de nem lehet mindenki mindenkinek az esete, lehet, hogy bal lábbal kelt fel, vagy valami más gondja van.
5/6 anonim válasza:
LOL
Na ez egy nem egyszerü dolog már csak azért sem mert ha meg b*szot volna akkor ö egy m*cskos g*ci áll*t stb....
Ezt kb vedd ugy hogy nem akkart ki használni ( közös ismerösök miat vagy valmi hasonlo ok miatt )
szóval ha még egyszer el olvasod hogy mitt is írtál akkor rá kell hogy gyere hogy ezzel magad járatod le.
6/6 A kérdező kommentje:
UH':S kedves utolsó, te elképzelted, hogy én egyetlen alkalomra gondoltam....:S
2011. júl. 7. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!