Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelölsz/visszajelölsz idegen csajnak/pasinak Facebookon csak azért, mert teszik? Sztorikat is várok, ha van kedved oszd meg! :D
16:49
Tisztában vagyok az esélyeimmel! ;) Nem is rólam van szó, ha nem vetted volna észre a kérdésből. Szerinted miért kérdezek idegen embereket, akiket még soha életemben nem láttam? -.-
Én bejelöltem egy fiút :) mert nagyon helyesnek találtam , igazából túl helyesnek is, azt hittem, hogy beképzelt, de szerencsére nem az..:) nagyon jól kijövök vele, tök jó barátok lettünk :)mostmár nem is az a lényeg, hogy helyes hanem , h azt hiszem mindig bízhatok benne :)és együtt járunk bulizni ilyesmik :) úgyhogy tök fontos ember lett nekem :)
Szóval azt hiszem, nem szabad így kép alapján ítélni, és szerencse, hogy nem ilyen voltam és bemertem jelölni ő meg visszaírt :))
21/L
Én olyat jelölök be akit ismerek. Ha látásból akkor csak ha egy faluba lakunk.
Volt aki bejelölt és fogalmam se volt hogy ki az, de ő is falubeli úgyhogy visszaigazoltam, de full ismeretlenek nem szoktak jelölgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!