Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítéli el a rockzenét kedvelő srácot a lányok 90%-a, még akkor is ha a srác normális kinézettel rendelkezik? (nem általánosítás, csak személyes tapasztalat a velem megtörténtek, és az általam látottak alapján)
Milyen aranyos kis muzsika ez.
Akkor nekem mit reagált volna?
http://www.youtube.com/watch?v=uebInqG1pJI
Biztosan kedvelte volna ezt a finom meditációs zenét.
Szerintem az a fontos, hogy ne légy "egysíkú". Nekem is majdnem minden stílusból van kedvenc számom.
Legalább ennyivel több dologról lehet beszélgetni... :)
Én is rockot hallgatok, ergo nem ítélem el. Rossz lányokba futottál bele. A közös érdeklődés alap, aminek nem kell feltétlenül a zenének lennie, de az esetek nagy részében ezzel kezdődnek a dolgok, hiszen közös bulikra járnak az azonos zenei ízlésű emberek...stb.
Persze, lehet más közös érdeklődés alapján is összeismerkedni emberekkel: munka, hobbi... De ha ilyen úton módon összeismerkedik 2 ember, akkor nem hiszem, hogy egymás zenei ízlésén akadnának fenn.
Sajnos az egyszerű embereknek a rocker=igénytelen büdös bunkó (és aki szeret valamilyen rockzenét=rocker), és ebből a sztereotípiából a világért sem akarnak engedni. De még nem is kell nekik személyes tapasztalat, elhiszik ha olvassák valahol ebben a diszkósemósdivatos mainstream médiában, és onnantól az úgy van.
Lehet nehéz, de nyugodtan felhasználhatod ezt afféle szűrőként, akinek szúrja a szemét a rockerséged, az neked nem is kell.
Én elsősorban nem rock zenét hallgatok,de azokat is szeretem,és nekem tök mindegy,hogy ki milyen zenét hallgat,nem ez alapján ítélem meg az embereket..
Nekem kifejezetten bejönnek a rockerek!:D Ne foglalkozzál az ilyen lányokkal.
Szerintem aki emiatt ítél el valakit, az nem is érdemli meg a fáradságot :)
Én is szeretem a rockzenét attól függetlenül, hogy nem hallgatom napi rendszerességgel.
Valaki itt írta, hogy mert a rockerek másak, és hogy baj van velük.
Ezt őszintén nem értem, nekem rengeteg barátom hallgat rockzenét, és nem elutasítóak vagy rosszindulatúak, ha valaki olyannal találkozna, aki meg nem hallgat.
19/L
Az én barátnőm a techno zenét szereti, én rocker vagyok (metált is nagyon szeretem) és jól kijövünk. Néha elmegyek az ő szórakozóhelyére (megteszem érte, mert szeretem), ő is néha eljön velem a rocker helyekre, egy-egy koncertre. Még a legdurvább death metál koncerten is velem volt és azt mondja, hogy ő nagyon élvezte.
Az emberekkel az a baj, hogy nagy részük azt sem tudja, mi a rock. Ha azt mondod nekik, hogy rocker egyből ilyen zenére gondolnak: http://www.youtube.com/watch?v=QBP8imm03Mo (ez nem rock, hanem grind metál - viszont ez is zene!!!)
ilyen kinézetre számítva:
Csak ez nem így van, viszont a további dolgokra senki sem szokott kíváncsi lenni. Hisz vannak akik a torzított gitár hallatán már egyből keményen fikázódnak, hogy "ezmiez? ez nem tuc-tuc! fos vagy, szar vagy, ez nem is zene, csak ökrődés meg ordibálás, halgassá' tecktonikot mer' az a király, tuc-tuc, rózsaszín ármáni pólóóó, partyszemcsiiiii". Szerintem ez szánalom (egy osztálytársam eljátszotta egyszer velem ezt, nem előítéletből mondom).
Azt nem tudom, miért ítélik el, lehet, hogy csak simán buta p*csák, a franc tudja.
Nekem sincs könnyű dolgom lányként, imádom a rockot, én néha még az öltözködésnek is adok, nőiesen bár, de azért láthatóvá teszem a zenei ízlésem, szegecses csizma, fekete ruhadarabok stb, sokszor érdekesen reagálnak rá, de a mostani párom talán megemésztette, bár szerinte is néha észveszejtő dolgokat hallgatok.
Pl.:
http://www.youtube.com/watch?v=-wBH6HXidO4
Vagy épp:
http://www.youtube.com/watch?v=09LTT0xwdfw
Ha fülesen hallgatom, akkor is kihallatszik valamennyire, néznek is néha. :D Nem baj, légy önmagad, és megtalálod a hozzád illő lányt te is! :)
22/L
Szerintem rossz lányok után futsz. :)
Én imádom a rockot, szinte mindent meghallgatok, de ez a nagykedvenc. Gitározom is, azon meg érdekesen mutatna egy disco vagy egy techno szám. :D
Az a szám pedig, amit belinkeltél az egyik kedvencem. Bár mostanában visszatértem a Beatles-re és a Led Zeppelinre, Metallicára meg a HIM-re, de azokat a stílusúakat is imádom, amit te bemásoltál. :)
Most tetszik egy discot hallgató srác( nem díszdiscos), remélem ez nem fog éket verni közénk és a gitárjaimat is képes lesz elfogadni. :D
L17
nálunk az osztályban is meg 1-2 évvel felettünk is a lányok többsége vagy midnenfélét, vagy szinte csak rockot hallgat.. a barátnőim pl. az egyik az Slipknot mániás, a mások ChOB mániás, de szinte mindenki szereti a Roadot, a Metallicát, ilyeneket.. plusz még nekem van zenekarom, és eléggé sokan kedvelik azt is, meg jönnek koncertre, ilyenek.
a másik meg az, hogy inkább a fiú hallgasson durvább zenét egy kapcsolatban, minthogy a lány legyen vmi nagy metálos, a fiú meg penye tuctucos (nem mindenki az, nem általánosítok, meg nincsenek előítéleteim, de az ismerőseim többsége ilyen).
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!