Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most bejövök neki? Nem tudom, hogy most akar-e többet barátságnál.
Figyelt kérdés
Jóban vagyok egy fiúval és egy lánnyal kb 2,5 éve , mondhatni van egy kis "klikkünk". A srác mögöttem ül a suliban, és pont ma, amikor olvastuk Csokonai A Magánossághoz című versét, azt mondta, hogy ő nem fog egyedül maradni a halála után, mert majd együtt halunk meg. Egész konkrétan ez úgy hangzott el, hogy "majd együtt...". Amúgy nem ez az első eset. Például amikor rágóztam mondtam, hogy lenyelem, erre ő: "neee, nem halhatsz meg egy rágó miatt, kellesz nekünk". Ezt most hogyan értelmezzem? Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de már nem tudom, hogy mire véljem. Amúgy ez a két dolgot amit feljebb írtam, ez egy nap "termése".2009. márc. 27. 18:31
1/5 anonim válasza:
Én nem mondanék biztosra semmit. Én is mondtam ilyesmit komolytalanul. Szerintem ennyiből még nem lehet következtetni.
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak hülyéskedik, vagy rajtad gyakorolja a flörtölés művészetét. Ha tetszik neked, flörtölj vele, hamar kiderül mit is szeretne. Ha visszahúzódik,lehet valamit félreértettél.
3/5 anonim válasza:
Szia! én 16 éves fiu vagyok és én minden lánnyal akit csak látásból is ismerek bókolok neki meg mondok neki szép dolgokat hogy örömöt szerezzek neki meg ez nekem is jól esik ha látom hogy letudom venni a csajokat a lábukról! Még azokkal a csajokkal is ezt csinálom akik a világon a leg esélytelenebb hogy valaha is ránézzek úgy mint igazi nőre, csak azért is csinálom néha hogy a csaj azt higye hogy vkinek bejön és legalább ezzel növelem az önbizalmukat meg boldogabbak lesznek na meg arról nem is beszélve hogy mindig megnevettetem őket!!! :)
4/5 anonim válasza:
előző válaszoló vagyok! Na de persze azért van nálam is egy határ mert mikor kétszeris lesmároltak azután megtanultam hogy egy adott határnál meg kell álljak!!! :)
5/5 A kérdező kommentje:
A srác nem olyan típusú, hogy flörtöljön minden lánnyal. Meg ha nem úgy gondolja a dolgokat, akkor inkább nem is mond semmit. Ami a szívén, az a száján. Ha nem ilyen lenne, akkor én is arra gyanakodnék, hogy csak "gyakorol", de így ki tudja...
2009. márc. 28. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!