Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy csináljam ezt? (társkereső)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam ezt? (társkereső)

Figyelt kérdés

Két napja úgy döntöttem, hogy regisztrálok egy társkereső oldalra. Azóta kaptam már jópár levelet, amelyből pár levél szimpatikusnak is tűnik.

A kérdésem az lenne, hogy ti mindenkinek visszaírtok? Én úgy gondolom, hogy aki egy levélből már unszimpatikus, annak nem írok vissza, mert ez nem "hogyan legyünk kedvesek oldal" vagy "hogyan csökkentsem még jobban az önbizalmadat" sem. Szerintem, ha nem válaszolok, abból egyértelműen kiderül, hogy mi a helyzet. Pluszba elég fárasztó lenne mindre válaszolni, elmenne vele pár órám, amit nem szeretnék egyéb elfoglaltságaim miatt.

Ti hogy vagytok ezzel?

A másik:

Mondjuk tetszik 5 férfi a sokból. Ti elmennétek minddel randizni? Az a baj, hogy én, ha már valakivel akár csak egy randi erejéig is találkozom, nem szeretem becsapni. Az meg kicsit becsapás lenne, ha másnap meg egy másik férfival randevúznék. Vagy ez úgy megy, hogy nyíltan megmondjuk egymásnak, hogy hát mással is találkozunk?Ti ezt hogy látjátok? Hogy csináljátok? Találkozzam az összes szimpatikus férfival vagy egyelőre csak eggyel? És ha így csinálnám, akkor az addig "hanyagolt" férfiaknak mit mondjak? De, ha csak egynek hagyok teret, akkor bennem lesz az, hogy milyen lehet a másik.:/

Jajj, valami tanácsot, ti hogyan csináljátok.

Köszönöm a válaszokat.

egy "idióta", kezdő társkeresős lány.:)

2011. jún. 30. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Válaszolni, válaszolj, valami rövidet mindenkinek, különben itt néhányan öngyilkosak lesznek. Nyugodtan találkozz az összes pasival. Ez a lényeg. De ne hitegesd addig egyiket sem.
2011. jún. 30. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Válaszolj mindenkinek! Ha nem tetszik, akkor is egy "Bocs! Mást keresek, kösz nem!" levelet dobj.

Akivel már váltottál pár levelet és beszéltél telefonon azzal nyugodtan elmehetsz kávézni, többel is. Javaslom tarts egy kártyás telefont, aminek a számát ilyen esetekben meg tudod adni.

Melyik oldalra regisztráltál, lehet tudni? Én minden nagyobbon fent vagyok, de elég kevés igazán jó oldal van.

2011. jún. 30. 14:36
 3/4 A kérdező kommentje:

"Bocs! Mást keresek, kösz nem!"

Ez számomra olyan "izé". Magamból kiindulva, én inkább nem is akarnék választ, mintsem ezt a választ kapjam...szerintem senki nem örül az ilyennek.

Egyébként a párom.hu-ra regeltem. Bár érdekes mód, hiába töltöttem ki, hogy milyen férfiak leveleit várom, mégis írnak még a határról is. Ezért is gondolom, hogy nem kéne válaszolnom.

Köszönöm a válaszokat.

2011. jún. 30. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Reggel benézel a szekrényedbe, hogy ruhát majd cipőt

válassz, mi alapján döntesz? Nna ha ez meg van eszerint cselekedj a Tkeresőben is....

2011. jún. 30. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!