Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elképzelhető, hogy a korkülönb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy a korkülönbség ellenére összeillünk?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, egyik ismerősöm elhívott darts-ozni. Elmentem, jól éreztük magunkat. Sokszor kerültünk olyan helyzetbe, hogy szinte átölelt, vagy hozzám bújt. Tetszem neki, ő is bejön nekem, de azt hiszem elmúlt 30. Vannak közös témáink, sokat beszélgetünk msn-en. Elképzelhetetlen vele egy párkapcsolat?
2009. márc. 26. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:

NEM ELKÉPZELHETETLEN!!

Én 18(F) leszek és a párom meg 32(L), nagyon szeretjük egymást és más véleményével nem igazán foglalkozunk...néha kicsit összeveszünk, de utána kibékülünk és minden rendben :)

Én szorítok nektek:)

Am ha sokat beszélgettek akkor hogy lehet hogy a korát se tudod pontosan??

17/F

2009. márc. 26. 22:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Igazából egyszer elmondta hány éves... csak akkor én annyira nem figyeltem, hogy nem volt pofám megkérdezni még egyszer...
2009. márc. 26. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, egy barátnőm (16) összejött egy 31 éves pasival, már 1 éve együtt vannak, de nehéz lesz, a környezeted (szülők, bnők) elég nehezen fogják fogadni.

De láttam már ilyet úgy is h a pasi kihasználta a lányt, szóval azért vigyázz vele.

2009. márc. 26. 22:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm! :)
2009. márc. 26. 23:05
 5/10 A kérdező kommentje:
34 éves amúgy
2009. márc. 26. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Picit már talán sok, de nem elképzelhetetlen. Én 19, barátom 30, harmadik évünket tapossuk. Nem igazán foglalkoztunk vele, mit szól hozzá a környezetünk, de már nem szoktunk epés megjegyzéseket sem kapni.
2009. márc. 26. 23:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem elképzelhetetlen, de hagyd még őt "udvarolni". Ha nagyon akar, és nem csak szexre, akkor biztos nem adja fel hamar.

De - bocs - fel tudok hozni egy negatívumot is. Te most habzsolod az életet, mint mindenki a te korodban, a férfi meg már nyugisabb életre vágyik, lassan családra. De ha te nem bánod ezt, és neked is ez így megfelel, akkor csak annyit tudok mondani, Mindent bele!:-)

(18 vagyok es egyik ismerősöm - 30 éves pasas - mindig irogat nekem, hogy talizzunk, egy hete sem volt másképp, megírtam neki, hogy barátnőm szülinapi bulijába vagyok meghívva, erre jött a válasz:"Jó akkor csak bulizzál. Én komoly kapcsolatot keresek, te bulikat". Ez az én story-m és csak azt akartam belőle kihozni, hogy sokan így gondolkoznak.)

Sok sikert!:-)

2009. márc. 27. 09:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Hmm...Azért mindig lesznek generációs különbségek.A férjem és köztem csak 7,5 év van,de annak ellenére,h szeretjük egymást,néha kibuknak olyan problémák,aminek a korkülönbség az oka.

Szóval,ha szeretnétek meg lehet oldani,de nem lesz egyszerű.

30 akárhány évesen az ember komoly kapcsolatra vágyik,gyerekekre,nyugalomra,családra.Amikor én 18 éves voltam,akkor a pörgés, a buli és a tanulás volt az első,no meg imádtam flörtölni.Ha annyi idősen ismerem meg a férjemet,tutira nem lett volna belőle ilyen komoly kapcsolat.Egyszerűen csak élveztem az életet,és aki azzal közeledett felém,h család gyerek stb,azt messzire elkerültem,mert még nagyon nem voltam készen rá.

2009. márc. 27. 09:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Köztem es a parom közt 12 ev a korkülömbseg. Nagyon szeretjük egymast immaron öt eve, es van egy nagyon szep harom eves kisfiunk. Szo szerint az elsö perctöl eggyütt elünk, es a vilagon semmi problemank nem volt a kokülömbsegböl. Amugy en 24 vagyok, ö 36 eves. Meg csak veszekedni sem szoktuk, inkabb csak vitazni, de öt perc mulva röhögünk az egeszen. Az viszont igaz, hogy kell egy ilyen kapcsolathoz, hogy vagy te legyel elegge erett hozza, vagy ö legyen elegge eretlen meg hozzad erted? Mert az en pasim nem volt elragadtatva, ha nagy ritkan a barati kör elrangatott bulizni anno, de azert nem volt ez gond, mert en is többre ertekeltem, egy otthoni bogracsozast, vagy dvd-zest mint a discot. Szoval, ha passzoltok egymashoz ok, ha meg nem, akkor az nagyon hamar kiderül, de ha te elöre latod, hogy lehet nem jön össze, akkor bele se kezdj, mert azzal elronthatod a baratsagotokat.
2009. márc. 27. 12:58
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok bulizós típus, eddig nagyon jó megértettük egymást, nem volt semmi probléma, és szerintem akkor se lenne, ha járnánk.

Nem hiszem, hogy az a kihasználós típus lenne, soha nem terelte a témát ilyenekre, egyszerűen csak meghívott, hogy találkozzunk gyakrabban, és beszélgessünk.

2009. márc. 27. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!