Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó csajozási tippeket, tudtok?
Figyelt kérdés
De ilyen bemagolható szövegeket, tippeket kérek. Nem ilyet, hogy add önmagad, meg lég magabiztos. Hanem olyan dolgokat amit be lehet magolni. Mert én mindent bemagolok aztán meg előadom.2011. jún. 29. 19:46
11/22 A kérdező kommentje:
Jók, csak olyanokat írjatok amelyek már működtek.
2011. jún. 29. 19:54
12/22 anonim válasza:
Remélem, nem találsz senkit. Keress egy csajt, ismerd meg és ne sémákkal próbálj bevágódni. Annál nincs szánalmasabb.
13/22 anonim válasza:
Helló Vuk vagyok, kicsit ravasz, de lompos a farkam :D
14/22 anonim válasza:
A 7. választ lájkolom:D Barney stílusban kell nyomni:D Az bejön:D
15/22 anonim válasza:
Szia Vuk én az apád vagyok Kag.
Gyere állj át sötét oldalra.:)
Ami pedig téged illet kérdező szerintem a legbiztosabb
ha ön magadat és nem gyakorolsz semmi unott sablonos szöveget.
Így legalább azt ismeri aki vagy és így azért fogsz
neki tetszeni.
17/22 anonim válasza:
egy csajnak sem jön be a betanult szöveg. XD nincs olyan ami müködik.
18/22 A kérdező kommentje:
Én úgy előadom, hogy nem tünik fel hogy bemagolt.
2011. jún. 29. 21:55
19/22 anonim válasza:
szia te hasonlítasz a 3. barátnőmre. eddig 2 barátnőm volt
tudnál adni egy 20ast telefonra? megígértem anyámnak, hogy felhívom, ha szerelmes lettem. :D
20/22 anonim válasza:
nekem meg ugy tünt fel, hogy mindig észrevettem hogy csak bemagolt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!