Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztál már valaha olyan emberrel, akit netről ismertél meg?
"én is és nagyon megbántan,mert egy olyan személyt ismertem meg aki a betükön keresztül még nagyon bejött,de aztán...egy hónap után már parancsolni próbált.Gyorsan kivágtam:D"
ugyan ez,csak én hülye még vele vagyok és még most is parancsol...
Szintén 1 randi lett belőle, több nem. Kínos csendek. Senkinek sem kívánom. Fél év után találkoztunk, addig csak neten keresztül beszéltünk. Semmi webkamera, vagy telefon. Ne menjetek így bele. Utána már neten sem volt az igazi. Virtuálisan mindig van téma, élőbe meg hát..
De hogy pozitívat is mondjak. 3 éve szintén internetes játékon barátként megismertünk egy fiút, azóta már szinte családtag, pedig elég nagy távolság van a lakóhelyünk között. Én 15, ő most 22, mintha bátyám lenne:D Barátot szeretni lehet, párt már nehezebb :)
Azt elfelejtettem leírni tegnap, hogy azért az ilyesminek vannak íratlan szabályai (most már írottak mert leírom :D)
Nem árt, ha legalább 1-2 hónapig beszélgetsz napi szinten a másikkal, képet kérsz, sőt jobb a webkamera, mert azon úgy néz ki, ahogy élőben is fog. És az sem árt, ha tudod a teljes nevét és lenyomozod tali előtt FB, iwiw, myvip, stb. oldalakon, hogy tudd eleve van -e párja, és nem csak szórakozik, illetve, hogy mégis kicsoda. Az ilyen oldalakon fellelhető információk, képek,azért sokat elárulnak az emberről.
Ha nem tudod a teljes nevét ,vagy nem akarja elárulni, akkor szép lassan a beszélgetés közben ki kell puhatolni, hogy hány éves, melyik suliba jár, melyik városban lakik, és mi a keresztneve. Ezek alapján (és mondjuk egy kép alapján) már bárki kényelmesen megtalál bárkit a fent leírt oldalak valamelyikén. Ezek nem annyira egyenes dolgok, de ha teljesen ismeretlen emberrel akarsz találkozni, a kellemetlen meglepetések elkerülése végett elég fontos dolog lehet!!
Sok sikert kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!