Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? (Állitolag túl rövid a kérdésem. )
Sziasztok!
Már régóta tetszik egy srác akivel ugyanabban a városban élünk..Facebookon bejelöltem,hogy majd ha lesz rá lehetőség ráirok,mivel nem találkozunk naponta,sőt..meg szeretném ismerni,de félek a visszautasitástól és hogy majd kinevet,mivel nem tartom magam szépnek..Neki sem volt még barátnője.Félek hogy ha ráirnék rosszul reagálna vagy valami.(nem egy suliba járunk)
Én 15/L,ő 16/F
Mit tegyek?Próbálkozzak?
Ha semmit nem teszel, semmi sem lesz. A fájdalomtól pedig nem menekülhetsz el...
Küldj képet és megmondom, hogy mese csak, hogy ronda vagy, vagy tényleg van min változtatni. Mindenkin lehet. Ha kell.
inkább nem küldök képet..mert még valaki felismer.Csak az a baj hogy szerintem nem nézek ki 15-nek..(fiatalabbnak nézek ki mint 15)
Sminkelni nem szoktam,inkább ilyen sportosabb alkatú vagyok :S ..Bár szerintem közös témánk lenne
Az nem gond, hogy fiatalabbnak nézel ki...Örülj neki...
Privátban is küldhetsz. De nem fontos.
Nem mindwenkinek...
Olyna pasit meg ne akarj, aki hangoskodik, hogy ezt meg azt szúrná..
Kinevet?:DDD
Na és...Akkor nem hozzád való. Szívesen.
Hogy mit írj, azt neked kell tudnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!