Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki írna nekem csajozós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki írna nekem csajozós tippeket?

Figyelt kérdés
Mit írjak neki ha pl fb akkor vele beszélgetni és még nem ismerem ogyan szólítsak meg egy ismeretlen lányt az utcán ..stb? Nah ilyenekre lennék kíváncsi meg a többire.
2011. jún. 29. 15:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mindegy, csak az számít, h külsőre bejössz-e neki.
2011. jún. 29. 15:35
 12/14 anonim válasza:

hát ne az időjárásról kezdjetek beszélgetni az biztos, és ne is bókolj neki, akkor előnyben érzi magát és tudja h irányíthat.(egy kicsit nyersen fogalmaztam, de remélem vágod h értem) mindig olyan kérdést tegyél fel amire nem csak igen-nem-el lehet válaszolni, hanem kénytelen legyen kerek egész mondatban. + állandóan beszéltesd kérdezz vissza, a lányok köztudottan szeretnek beszélni magukról. És kezdésnek találj ki valami frappánsat, humorosat a csajok szeretik ha megnevettetik őket.

amúgy ismered a csajt, vagy csak bejelölted ?:D:D

2011. jún. 30. 22:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Csak úgy bejelöltem.
2011. júl. 1. 11:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Tudnátok írni beszédtémákat mert néha kifogyok belőlük és akkor nem tok mit csinálni meg akad a beszélgetés.
2011. júl. 1. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!