Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonylag visszahúzódó lánynak nem lesz soha barátja? Mert nem vagyok az a túl bőbeszédű azokkal, akik nem állnak igazán közel. Lesz erre megoldás? 18L
próbálj meg kérdezni :) nem baj, ha nem megy, én se tudok kérdezni, válaszolni se mindig. De semleges témákról lehet valamennyit, hogy ne tűnj elutasítónak. Mosolyog sokat. :)
Majd kialakul. 18 éves koromig én se nagyon buliztam, inni se ittam. De ettől függetlenül el lehet járni szórakozni(séta, görkori, fagyizás..stb) ezek az alkalmak ideálisak arra, hogy gyakorolj, beszélgess.
A bulikban az a jó, h felszabadultak, az alkohol oldja a gátlásokat. Majd megszereted, néha az is kell, levezetni a feszültséget hozzá tartozik az egyetemi élethez. Nem kell seggrészegre inni magad ahhoz :)csak mértékkel. A részeg lányokat senki se szereti, max csak d..
Nálam is ez a helyzet, én már nem igen hiszem, hogy lesz pasim, hiába írják itt, hogy az ilyen lányokat kell becsülni, akkor én miért nem kellek senkinek, a külsőmmel semmi gond, mielőtt azt hinné valaki.
21/L
Látom, hogy többen írjátok, hogy nem találjátok a szerelmet és nem értitek miért.
Írjátok nekem privátba. Segítek!
Tényleg egy működő dolgot mondok egy olyan dolgot ami nekem is bevált. Most lesz 2 éve, hogy komoly kapcsolatban vagyok. Régen én sem értettem, hogy mért nem kellek senkinek, de aztán megoldódott a problémám. Bővebben ha valakit érdekel privátba leírom. Bárki írhat: fiú, lány, fiatal, idős.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:18 !
Nekem tuti kellenél!Csak Én nem kellenék Neked!Szóval ne add fel, mert egy ember már van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!