Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék véleményeket kérni 20-24 éves lányoktól mit gondolnak első pillantásra a társkeresős adatlapomból?
Sziasztok, kellene egy kis segítség. Az a helyzet hogy érdekelne vajon mit gondolhatnak elsőre rólam azokból a dolgokból amiket társkeresőn megadtam. Az adatlapom:
Több lány után is kezdtem érdeklődni, de még csak vissza se írtak, így aztán elég nehéz valakivel beszélgetni, ismerkedni. :S Mit gondolnál, ha érdeklődő levelet kapnál tőlem? Válaszolnál-e, ha igen miért, és ha nem miért nem? Köszönöm!
26 ff Pest
Most már engedélyezték amit írtam, elvetettem a hosszú fogalmazást, képet csináltatnom kell mert általában én fényképezek másokat, rólam csak közeli van vagy olyan amin több emberrel vagyok.
Én is mindig elolvasom mit írnak a lányok, sőt nem is a kép alapján döntök arról hogy írok vagy sem nekik.
"Én is mindig elolvasom mit írnak a lányok, sőt nem is a kép alapján döntök arról hogy írok vagy sem nekik."
Mert te fiú vagy. A lányoknak viszont csak a külső számít.
Bemutatkozásod szerintem jó, de a netes társkeresésben a külső számít. Lehet bármilyen jó a bemutatkozásod, ha külsőre nem jösz be, akkor nem fognak vissza írni. Ha a szöveged jó, akkor próbálj meg élőben ismerkedni.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!