Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék véleményeket kérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék véleményeket kérni 20-24 éves lányoktól mit gondolnak első pillantásra a társkeresős adatlapomból?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kellene egy kis segítség. Az a helyzet hogy érdekelne vajon mit gondolhatnak elsőre rólam azokból a dolgokból amiket társkeresőn megadtam. Az adatlapom:

[link]

Több lány után is kezdtem érdeklődni, de még csak vissza se írtak, így aztán elég nehéz valakivel beszélgetni, ismerkedni. :S Mit gondolnál, ha érdeklődő levelet kapnál tőlem? Válaszolnál-e, ha igen miért, és ha nem miért nem? Köszönöm!

26 ff Pest

2011. jún. 24. 09:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Most már engedélyezték amit írtam, elvetettem a hosszú fogalmazást, képet csináltatnom kell mert általában én fényképezek másokat, rólam csak közeli van vagy olyan amin több emberrel vagyok.

Én is mindig elolvasom mit írnak a lányok, sőt nem is a kép alapján döntök arról hogy írok vagy sem nekik.

2011. jún. 24. 12:28
 12/16 anonim ***** válasza:

"Én is mindig elolvasom mit írnak a lányok, sőt nem is a kép alapján döntök arról hogy írok vagy sem nekik."

Mert te fiú vagy. A lányoknak viszont csak a külső számít.

2011. jún. 24. 12:47
 13/16 anonim ***** válasza:
10:34 Voltam fent társkeresőkön, a kutya se írt nekem vagy egy évig, még azok se, akiknek én írtam. Nemrég támadt egy ötletem, lecseréltem a képemet egy jóképű pasaséra, a szövegemen nem változtattam semmit, csak a külső tulajdonságokat írtam át a képnek megfelelően. Pár hét alatt 3-an is írtak. Ennyit arról, h nem a külső számít.
2011. jún. 24. 12:50
 14/16 anonim ***** válasza:
nem csak a külső számít, de azért tegyél fel olyan képet, ami látszik
2011. jún. 24. 12:57
 15/16 anonim ***** válasza:
41%

Bemutatkozásod szerintem jó, de a netes társkeresésben a külső számít. Lehet bármilyen jó a bemutatkozásod, ha külsőre nem jösz be, akkor nem fognak vissza írni. Ha a szöveged jó, akkor próbálj meg élőben ismerkedni.

21/F

2011. jún. 24. 16:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Elolvastam a bemutatkozó szöveget, sokkal jobb :)
2011. jún. 24. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!