Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Paintball első randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paintball első randira?

Figyelt kérdés
Elég "csajos" csaj vagyok,viszont szeretem az extrém dolgokat,nem éppen az a "jaj letört a körmöm most mi lesz" típusba tartozom,és a fiú akivel megismerkedtem megkérdezte h nincs e kedvem elmenni vele vhova (randi)...arra gondoltam elmehetnénk paintball-ozni,szerintetek ez nem lenne gáz első randira?...a "csöpögös"cukrászdás,fagyizos,randiktól kiráz a hideg...ötletek? : )
2011. jún. 23. 13:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Hát ha nem jön be neki, velem még mindig elmehetsz paintballozni :D:D:D Igaz nem vagyok az a liliomtipró típus XD

24/F

2011. jún. 23. 14:27
 12/27 A kérdező kommentje:

: "D köszönöm kedves utolsó :)) ha nem paintballozni akkor hová menjünk,de most komolyan..olyan tanácstalan vagyok.-

mivel jó idő van,és ahol lakom lenne lehetőség,én vadvizi evezésre gondoltam,vagy vmi ilyesmire,de akkor várom az ötleteket még.

2011. jún. 23. 14:31
 13/27 anonim ***** válasza:
Menjetek soft ballozni vagy lézer fightingolni (utóbbinak nem tudom mi a hivatalos megnevezése) Ott nincs lila folt meg hasonlók, bár kevésbé poén :D
2011. jún. 23. 14:34
 14/27 anonim ***** válasza:

lehet kicsit később kéne, ez "k.rva nagy labda", sztem,

és máskor ha nincs "terved" akkor ez nagyon jól jönne...

de a pasi helyében örülnék, "próbáld ki :D"

2011. jún. 23. 15:04
 15/27 A kérdező kommentje:
Azt hittem mindenki le fog fujjogni h ez hülyeség,mert a barátnőim ezt tették : /...na megbeszélem vele,h mit szólna hozzá,ha tetszik neki hétvégén el is megyünk..majd irok h mi volt,ha érdekel valakit: )
2011. jún. 23. 15:07
 16/27 anonim ***** válasza:

én is elmennék első randiként paintball-ozni :D vagy vidámparkba. oké hogy nem túl romantikus, de így az első alkalom nem is a smárolásról kell hogy szóljon :D

17/l

2011. jún. 23. 15:27
 17/27 anonim ***** válasza:

asszem helyből beléd is szeretnék :DDD

15/F

2011. jún. 23. 15:28
 18/27 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik. Bocs, de az az igazság. Persze ha a srác benne lesz, akkor hajrá!
2011. jún. 23. 15:34
 19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,kiváncsi leszek mit fog mondni rááá : D
2011. jún. 23. 15:47
 20/27 anonim ***** válasza:

én ma csocsózni voltam vele. Elsõ körben (megjegyzem véletlenül) meg is vertem. Persze utána ő is jól lealázott.

Tuti jó lesz, meglátod. Nem kell parázni vagy hasonlók.

2011. jún. 23. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!